Mercedes-Benz

Mercedes-Benz ExpressService.

Pregled

Mercedes-Benz ExpressService

Brzi povratak na cestu

Naša usluga Mercedes-Benz ExpressService uključuje sve operacije kao što su dijagnostika, održavanje i popravci po fiksnoj cijeni.

To znači da unaprijed znate potreban trošak.

Unaprijed definirani paketi popravaka su korisni i jeftini: nudimo specifične servise ispušnog sustava, kočnica i amortizera. Servisi također uključuju zamjene ulja i guma, kao i manje poslove održavanja i zamjene potrošnih dijelova.

Možete se pouzdati u provedeni posao. Odlično obučeno osoblje koristi samo Mercedes-Benz Originalne dijelove i radne tekućine. Ovaj servis prema Mercedes-Benz standardima dostupan je bez prethodne najave i dugih čekanja – obično ćete u vrlo kratkom vremenu biti ponovo na cesti.

Po fiksnoj cijeni

Mercedes-Benz ExpressService

Fiksne cijene.

Sve ExpressService operacije provode se po fiksnoj cijeni (ugradnja i materijali), o čemu će vas prije potvrde narudžbe obavijestiti vaša kontaktna osoba u servisu.

Paketi popravaka.

Mercedes-Benz ExpressService usluga također vam nudi opciju odabira unaprijed definiranih paketa popravaka za vaše vozilo i provođenje tih popravaka.

Bez prethodne rezervacije termina

Mercedes-Benz ExpressService

Servis bez prethodnog rezerviranja termina.

Dovezite vaše vozilo, malo pričekajte i ponovo se odvezite. To je upravo ono što trebate kada se radi o manjim popravcima ili jednostavnom održavanju. Bez potrebe rezerviranja termina. I bez nedostupnosti vašeg Mercedesa niti minutu duže od potrebnog vremena.

Naravno, ovaj fleksibilni pristup zadovoljavanju vaših zahtjeva također znači da se ExpressService operacije mogu provesti u vremenu kada vama odgovara, bez potrebe rezerviranja termina.