Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Manji popravci u unutrašnjosti.

Popravci u unutrašnjosti

Vaš Mercedes zaslužuje dobro održavane obloge: popravci u unutrašnjosti.

Bez obzira na to što se prevozi u kombiju, rizik od manjih oštećenja uvijek je prisutan. Upravo je unutrašnjost mjesto u kojem vozač, putnici i prevoženi teret mogu ostaviti najrazličitije dokaze svoje prisutnosti.

Kratko vrijeme i napor znače niske troškove.

Bez obzira na to što se prevozi u kombiju, rizik od manjih oštećenja uvijek je prisutan. Upravo je unutrašnjost ono mjesto u kojem vozač, putnici i prevoženi teret mogu ostaviti najrazličitije dokaze njihove prisutnosti.

Popravak presvlaka

Briga za unutrašnjost vašeg Mercedesa: popravak presvlaka.

U unutrašnjosti vašeg vozila, presvlake od tkanine na sjedalima, naslonima za ruke i glavu u opasnosti su od oštrih predmeta ili pepela cigarete. U unutrašnjosti vašeg vozila, presvlake od tkanine na sjedalima, naslonima za ruke i glavu u opasnosti su od oštrih predmeta ili pepela cigarete.

Naši stručnjaci mogu ukloniti rupe i rezove u presvlakama vašeg Mercedesa savršenim ručnim radom. Rezultat Mercedes-Benz SmallRepair usluge popravka presvlaka sigurno će vas ugodno iznenaditi.

Vjerujte Mercedes-Benz kvaliteti uz dodir stručnjaka.

Visoki Mercedes-Benz standardi kvalitete odnose se i na popravke vaših presvlaka: samo iskusni stručnjaci popravljaju oštećenja presvlaka vašeg Mercedesa – što doprinosi zadržavanju vrijednosti automobila.

Popravci plastike

Završna obrada visoke kvalitete za površine vašeg Mercedesa: popravak plastičnih komponenata.

U unutrašnjosti vozila postoje različiti elementi s plastičnim oblogama koji su izloženi uporabi i oštećenjima te koji se u slučaju potrebe mogu popraviti: na primjer, rupica u prednjoj ploči može se ukloniti obradom oštećenog mjesta u nekoliko koraka.

Savršene značajke po privlačnoj cijeni.

Bilo da se radi o abraziji prednje ploče ili o rupama u plastičnoj oblozi: naši stručnjaci mogu rekonstruirati boju i strukturu plastične površine – uz što je manje moguće potrošenog materijala, što uzrokuje minimalne troškove. Nakon popravka, oštećenje je u potpunosti nevidljivo.

Vjerujte Mercedes-Benz kvaliteti uz dodir stručnjaka.

Visoki Mercedes-Benz standardi kvalitete prirodno se odnose i na popravke naših plastičnih komponenata: samo iskusni stručnjaci popravljaju oštećenja, koristeći materijale najviše kvalitete.