Mercedes-Benz

Elektromobilnost

Dobro došli u svijet elektromobilnosti Mercedes-Benza.
Mercedes-Benz elektromobilnost

Electric Intelligence by Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz utjelovljuje inteligentnu elektromobilnost. Za privlačan dizajn, izniman užitak u vožnji, veliku pogodnost za svakodnevnu primjenu i maksimalnu sigurnost. Tako se električnom vožnjom možete oduševiti uz baš onakav komfor, sigurnost i pouzdanost kakve očekujete od Mercedes-Benza.

Electric. Crafted by Mercedes-Benz.

Beskompromisno uz električne Mercedes-Benz modele.

Čista električna mobilnost znači izostanak lokalnih emisija, gotovo nečujno kretanje i izvanrednu brzinu reakcije. Sve u svemu, to predstavlja potpuno novi osjećaj u vožnji i oblik mobilnosti usmjeren prema budućnosti što podsjeća na pionirski posao prije 130 godina.

Plug-In Hibrid

Savršena kombinacija elektromotora i motora s unutarnjim izgaranjem.

Plug-In Hibrid

Naši modeli s Plug-In Hibridnim pogonom spajaju najbolje iz dvaju svjetova: dinamiku i učinkovitost elektromotora s dometom motora s unutarnjim izgaranjem. U gradskom prometu mogu voziti isključivo na električni pogon, puniti se kod kuće ili na javnim stanicama za punjenje, a na dugim dionicama pružaju uobičajeni komfor kratkog vremena punjenja.

Punjenje i usluge

Mogućnosti punjenja i usluge za Mercedes-Benz.

Punjenje i usluge

Elektromobilnost mora biti jednostavna, brza i komforna. A prije svega: izravno dostupna. Za to su potrebna cjelovita rješenja koja nude intuitivni pristup infrastrukturi punjenja ili omogućavaju punjenje kod kuće.

Saznajte više