Mercedes-Benz

Ekonomski napredak s obnovljenim dijelovima.

Mercedes-Benz Tvornički obnovljeni turbo punjači

Mercedes-Benz Tvornički obnovljeni turbo punjači

Jedan od proizvoda u našoj širokoj ponudi Tvornički obnovljenih dijelova je Mercedes-Benz obnovljeni turbo punjač. Možemo vam po niskoj cijeni ponuditi potpuno obnovljene turbo punjače sa certifikatom kvalitete – te u isto vrijeme jamčiti visoku kvalitetu proizvoda.

Proces obnove rabljenog Mercedes-Benz turbo punjača strogo je ispitan i uključuje nekoliko faza. Od potpunog rastavljanja komponente do čišćenja i vizualnih, električkih te provjera dimenzija, sve je pažljivo ispitano. Ako dio ne zadovoljava naše standarde, on je obnovljen, popravljen ili zamijenjen novim dijelom. Završno ispitivanje turbo punjača provodi se prema jednakim standardima koji se odnose i na nove dijelove.

S Mercedes-Benz obnovljenim turbo punjačem možete iskoristiti jako naprednu komponentu motora koja je podložna ekstremnim temperaturama, mehaničkim naprezanjima i visokom tlaku. U odnosu na dizelske motore bez turbo punjača, moderni motori s Mercedes-Benz turbo punjačem u potpunosti iskorištavaju energiju ispušnih plinova i time troše manje goriva. Možete voziti štedljivije od ovoga!

Rado ćemo vam pružiti više informacija o turbo punjačima u našoj ponudi obnovljenih dijelova i dati vam individualnu ponudu.