Mercedes-Benz

Mobilnost i servis.

Individualne usluge

Mi se brinemo da ste uvijek mobilni u poslovanju, omogućavajući Vam zamjensko vozilo ako je Vaše na popravku, brzu pomoć na cesti u slučaju kvara te održavanje i servisiranje Vašeg vozila prema Mercedes-Benzovim standardima. Naš Vam je tim stručnjaka na raspolaganju u radionici ili na bilo kojem drugom mjestu gdje Vam je potreban.

Paket za održavanje.

Uz jasnu i povoljnu mjesečnu ratu, paket za održavanje pokriva sve redovne radove održavanja navedene u uputama za servis. Naše se stručno osoblje brine o Vašem vozilu pružajući kvalitetnu brigu tipičnu za Mercedes-Benz. Možete uzeti paket za održavanje za mali mjesečni iznos koji se određuje prema tipu vozila, kilometraži i duljini ugovora.

Jamstvo mobilnosti.

Jamstvo mobilnosti je standard za sve Mercedes-Benzove automobile i vrijedi do 30 godina nakon prve registracije. Ako dođe do najgoreg, dobit ćete brzu pomoć na cesti ili će Vaše vozilo biti odvučeno do najbližeg Mercedes-Benzovog servisnog centra. Paket pokriva i troškove prijevoza taksijem, vlakom ili zrakoplovom te eventualne troškove noćenja.

Usluga preuzimanja i vraćanja.

Kako bismo Vam uštedjeli vrijeme i poštedjeli Vas putovanja, u sklopu Mercedes-Benzove usluge preuzimanja i vraćanja organizirano je preuzimanje Vašeg Mercedesa, na Vašem radnom mjestu ili negdje drugdje. Vaš ćemo Vam automobil vratiti svježe servisiran i očišćen.

Service24h.

Ako Vam se ikad pokvari automobil, pomoći ćemo Vam skoro istog trena – 24 sata dnevno. Naš posebno kvalificiran tim omogućit će da Vaše vozilo bude ponovno na cesti što je brže moguće vršeći popravke na licu mjesta kad god je to moguće. Jednostavno nazovite: 0800 10 40.

Pomoć u slučaju nezgode.

Nažalost, nije uvijek moguće izbjeći oštećenja od kamenčića, na karoseriji i sl. No, uvijek se možete osloniti na Mercedes-Benzovu pomoć u slučaju nezgode. Nudimo Vam širok spektar rješenja kako bismo Vam osigurali mobilnost – od besplatne telefonske linije za kupce i jamstva mobilnosti do stručnih popravaka.

Servis kod najboljih.

Ovlaštena servisna mreža po najvišim standardima Mercedes-Benza.