Mercedes-Benz

Originalna dodatna oprema za Axor.

Originalna dodatna oprema za Axor

Dodatna oprema za stručnjake.

Kako bi Vam radno mjesto odgovaralo: Vaše potpuno personalizirane postavke.

Prvi je dojam važan. To vrijedi i za Vaš Axor. Stoga se u sklopu Mercedes-Benz originalne dodatne opreme nudi čitav niz posebne opreme za bolji izgled Vašeg vozila, čime Vam se omogućuje da kreirate nešto posebno. Izbor vanjskih dodataka kreće se od ukrasnih folija i štitnika od vjetra na bočnim prozorima do dodataka za kotače i ukrasnih detalja od kroma/nehrđajućeg čelika visokog sjaja. Sigurno ćete pronaći upravo ono što tražite.

Mjesto gdje provodite puno vremena mjesto je gdje se trebate posebno udobno osjećati. Možete birati iz kompletne ponude dodatne opreme za unutrašnjost vozila kako biste si povećali udobnost i stvorili individualiziran dizajn kabine: od dodataka od finog drva i individualnih presvlaka za sjedala do niza praktičnih polica i pretinaca za odlaganje, kao i sitnica poput ogledala za brijanje. Svatko će naći nešto za sebe.

Uđite u vozilo, odvezite se i ostanite povezani i dostupni zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji. Sustavi s prednjim ili stražnjim kamerama te razna rješenja za radijsku i mobilnu komunikaciju uz klasični radio zaokružuju našu ponudu. Nadamo se da ćete uživati birajući.