Mercedes-Benz

FleetBoard telematika.

FleetBoard telematika

Povećana učinkovitost zahvaljujući povećanoj transparentnosti.

FleetBoard* nudi individualna telematska rješenja za špediterske i logističke tvrtke. Zahvaljujući inteligentnoj umreženosti vozača, voznog parka i naloga, možete dobiti vrijedne informacije. One Vam pomažu da smanjite svoje troškove, istodobno povećavajući produktivnost, a sve to uz veći stupanj sigurnosti.

Riječ je o telematski poduprtim internetskim uslugama karakterističnima za suvremeno upravljanje vozačima, voznim parkom i nalozima koje na različite načine mogu povećati ekonomičnost Vašeg voznog parka. Sustav se temelji na hardveru FleetBoard TiiRec, standardno ugrađenom u Actros.

Fleetboard upravljanje nalozima

Za povećanu učinkovitost procesa logistike dostupna je funkcija FleetBoard upravljanje nalozima koja se može fleksibilno integrirati u dispozicijski sustav Vašeg poduzeća, sustav robnog gospodarstva i ERP sustav. Pritom DispoPilot.guide ili DispoPilot.mobile pridonose učinkovitoj komunikaciji, transparentnim tijekovima i jednostavnoj razmjeni informacija između vozača i središnjice.

Fleetboard kokpit.

Svojom fleksibilnom površinom s intuitivnim upravljanjem, Fleetboard kokpit ujedinjuje sve funkcije u okviru upravljanja vozačima, voznim parkom i nalozima. Međusobno povezivanje pojedinih funkcija omogućava, primjerice, dispečerima da znaju gdje se nalazi teretno vozilo te ga odmah vide na karti bez obzira na to je li vozač upravo u vožnji, na stanci ili je već završio s poslom.