Mercedes-Benz

Mercedes-Benz originalni dijelovi.

 
 Mercedes-Benz originalni dijelovi

Briga za budućnost Vašeg Mercedesa.

Svaki naš Mercedes-Benz originalni dio podliježe istim rigoroznim standardima kao i svako Mercedes-Benz vozilo koje izađe iz naše tvornice. Iskustvo stečeno tijekom više od stoljeća proizvodnje vozila i dijelova koristimo kako bismo sve izvanredne odlike Vašeg vozila očuvali u najvećoj mogućoj mjeri nepromijenjenima: od već poslovične kvalitete i dokazanih sigurnosnih standarda do savršene pouzdanosti, čak i nakon više stotina tisuća prevaljenih kilometara. Osim toga, naši su originalni dijelovi zahvaljujući iznimnoj izdržljivosti i izvanrednoj vrijednosti koju dobivate za svoj novac vodeći i po isplativosti.

Precizno utvrđene proizvođačeve specifikacije uz sveobuhvatne kontrole i opsežna testiranja jamče da svaki Mercedes-Benz originalni dio zadovoljava najviše standarde kvalitete te se obavezno temelji na najnovijoj tehnologiji. A kako bismo se pobrinuli da naši proizvodi i dalje budu uistinu nenadmašni, zaštićeni su jedinstvenim hologramskim pakiranjem namijenjenom zaštiti Vaših, kao i naših interesa.

Napredni sustav umrežavanja koji postoji između naših globalnih logističkih centara jamči Vam da se bilo koji Mercedes-Benz originalni dio može u najkraćem roku dostaviti Vašem servisnom partneru. Fiksne cijene Mercedes-Benz originalnih dijelova koje nudimo uključuju ugradnju pa su tako troškovi popravka transparentni te ih možete unaprijed izračunati. Na taj način osiguravamo da Vam vozilo i dalje bude pravi Mercedes-Benz do zadnjeg detalja te da Vas odmah po povratku na cestu bude u stanju u svakom trenutku pouzdano dovesti do odredišta.