Mercedes-Benz

Originalna dodatna oprema za Actros.

Originalna dodatna oprema za Actros

Uvijek zvijezda.

Ljudi od teretnih vozila očekuju različite stvari – zato imamo raznovrsnu ponudu originalne dodatne opreme za Actros. Kao i sam Actros, ta ponuda zadovoljava najviše standarde kvalitete, udobnosti i svakodnevne praktičnosti.

Unesite živost u vanjski izgled vašeg Actrosa: polirani krom i nehrđajući čelik materijali su koje koristimo za personalizaciju i uljepšavanje Vašeg Actrosa. Impresivan vizualni efekt je zajamčen: od krom paketa i dodatne opreme od nehrđajućeg čelika visokog sjaja do aerodinamičnih dodataka i izdržljivih LED svjetala. Sve savršeno pristaje uz vrhunsku Mercedes-Benz kvalitetu.

Unutrašnjost kabine spaja ergonomiju, funkcionalnost i privlačan izgled. Sportski aluminijski dodaci i odgovarajuće kolo upravljača s aluminijem i kožom u unutrašnjosti novog Actrosa u skladu su s moćnom karizmom eksterijera vozila. Još više praktičnosti dobiva se uz prostore za odlaganje kao što su pretinac za odlaganje i kutija za odlaganje na suvozačevoj strani.

Kako biste i na cesti ostali povezani i dostupni, imate sve što Vam je potrebno za komunikaciju putem radija, telefona ili dvosmjernog radio uređaja.