Mercedes-Benz

C-klasa Cabriolet.

Svaki put sve bolja.
Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Samo najbolji pripadnici njene vrste motivirani su svakog dana biti još bolji. C-klasi  to piše na čelu. Ultramoderna prednja svjetla MULTIBEAM LED i snažan sportski dizajn linije AMG Line žele samo jedno: uvijek dalje.

Za sve koji ne poznaju granice.

C-klasa Cabriolet produljuje sezonu kabrioleta na cijelu godinu što može zahvaliti jedinstvenoj udobnosti vožnje sa spuštenim krovom i elementima dodatne opreme kao što su zagrijavanje zraka oko glave AIRSCARF, pregrada za zaštitu od vjetra AIRCAP i koža koja reflektira sunčevu svjetlost. Ako zaista i padne kiša, ljepoti prirode jednostavno ćete se diviti u interijeru: zahvaljujući novim ukrasnim elementima drvu hrast antracit otvorenih pora i drvu orah smeđe boje otvorenih pora.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Snaga inovacija iz najdublje unutrašnjosti.

Mnogi elementi upravljanja i prikazivanja potpuno su novi: novi upravljač  s kontrolnim tipkama osjetljivima na dodir te, ovisno o opremi, potpuno  digitalni instrumenti i povećani zasloni uz novu generaciju informiranja i zabave omogućavaju najveći stupanj individualnog i modernog upravljanja. Osim  toga, odsad možete za sve instrumente izabrati animaciju – ovisno o opremi stilovima prikaza „Klasično”, „Sportski” i „Progresivno”.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

EQ Boost. Snaga budućnosti.

EQ Boost označava snažno ubrzanje i nečujnu vožnju u praznom hodu uz smanjenu potrošnju goriva. U tu se svrhu benzinski motor inteligentno elektrificira putem  integriranog starter-generatora zahvaljujući savršeno prilagođenom novom podvozju DYNAMIC BODY CONTROL. Za sportski tvrde postavke i veliku udobnost potreban  je samo jedan pritisak na tipku.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

64 boje. Jedinstven ambijent.

Za svaki ugođaj, za svako doba dana i noći. Za svaku priliku i svaki put drugačije:  ambijentalna rasvjeta pretvara unutrašnjost C-klase Cabriolet u očaravajući prostor za opuštanje. U tu svrhu možete pojedinačno birati između 64 boje.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na  nepoznatim cestama, Vaša Vas Mercedes-Benzova C-klasa Cabriolet osjetno rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rastere-ćenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnijom  i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli prije svega  sigurno, ali svakako i opušteno.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Digitalni kokpit.

Integracija pametnog telefona spaja mobilni telefon s multimedijskim sustavom putem aplikacija Apple® CarPlay® i Android Auto®. Na taj način dobivate jednostavan pristup najvažnijim aplikacijama na svom pametnom telefonu. Aplikacije trećih ponuđača, primjerice Spotify,  također možete koristiti brzo i jednostavno.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Akustični krov.

Uz potpuno automatski akustični platneni krov u svom se kabrioletu osjećate jednako dobro kao i pod čvrstim krovom. Posebni akustični flis djelotvorno Vas štiti od buke vožnji i iz okoline, a zvučnu kulisu u vozilu smanjuje na najmanju moguću mjeru. Za ugodan, miran ambijent prilikom putovanja – i pri velikim brzinama.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Ambijentalna rasvjeta.

Prilagodite unutrašnjost potpuno prema svojim osobnim sklonostima ili trenutnom raspoloženju. Ambijentalna rasvjeta Vam s ukupno 64 boje omogućava gotovo  neograničene mogućnosti za igru svjetla i za svaku situaciju ima odgovarajuću boju u programu.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne Usluge za Vas i vašu C-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...


Saznajte više