Mercedes-Benz

Vrijeme je za zimske gume!

Mercedes-Benz zamjena guma

Bliži nam se zima, a s njom i drugačiji uvjeti na cesti. Niske temperature i zima uvjetuju neophodnu zamjenu ljetnih guma sa zimskima. Sastav i materijal zimskih guma razlikuje se od ljetnih zbog čega održavaju mekoću pri izrazito niskim temperaturama. Bolje pokretanje, vođenje i kočenje samo su neke od prednosti koje nam zimske gume pružaju u hladnijim uvjetima, a sama vožnja je znatno sigurnija za Vas i Vaše suputnike.

Produžili smo radno vrijeme našeg servisa, stoga bezbrižno obavite sezonsku promjenu guma.

Provjerite profil svojih guma i odaberite dokazanu Mercedes-Benz kvalitetu koja sa sobom donosi sigurnost, bolji kontakt sa snježnom podlogom, savršeno pristajanje uz Vaš kotač i veću udobnost pri vožnji.

Narudžba za zamjenu guma

U skladu sa svim mjerama i odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, ovlašteni Mercedes-Benz servis Emil Frey Auto Centra prima stranke radnim danom od 8:00 – 19:00 sati, te subotom od 8:00 - 13:00 sati. 

Za rezervaciju termina za zamjenu guma kontaktirajte naše servisne savjetnike. 

Pri dolasku u našu poslovnicu, molimo cijenjene posjetitelje da se pridržavaju preporuka i strogih mjera zaštite Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Emil Frey Auto Centra!
  • U prostor za prijem servisni savjetnici mogu zaprimiti po jednu stranku dok ostale stranke moraju pričekati svoj red izvan zgrade
  • Uz poštivanje strogih mjera socijalnog distanciranja, potrebno je održavati razmak od minimalno 2 m kod razgovora
  • Cijenjeni kupci ne mogu pričekati završetak radova u prostoru zgrade Emil Frey Auto Centra. Nakon predaje ključa kupci moraju napustiti prijemni prostor i zgradu te će biti informirani o točnom vremenu preuzimanja vozila
  • Molimo cijenjene kupce da plaćanja vrše karticom ili virmanom

Kontaktirajte nas