Mercedes-Benz

SL.

Mercedes-Benz SL

SL – vjerojatno ne postoje inicijali koji izazivaju veću euforiju. Dopustite da Vas zarazi karakterističan dizajn koji pod vedrim nebom slavi moderan luksuz i sportski karakter. Legendarna tradicija sportskih automobila dinamično prenesena u sadašnjost pomoću najnovije tehnologije podvozja: SL.

Mercedes-Benz SL

Dimenzije dinamične i izražajne kao nikada prije.

Jedinstveno markantno lice SL-a pobuđuje najsretnija sjećanja u glavama zaljubljenika u roadstere. Dopustite si da vas inspirira legendarni dizajn koji slavi današnji luksuz u vožnji bez krova.

Mercedes-Benz SL

Eksterijer – savršen govor tijela.

Novi prednji dio elegantno podsjeća na „Sportski automobil stoljeća“.Vertikalna dijamantna rešetka hladnjaka u modernoj interpretaciji „Panamericana dizajna“ dodatno se ističe novodizajniranim, dinamičnim, potpuno LED prednjim svjetlima.

Mercedes-Benz SL

Interijer – legenda pokazuje pravo lice.

Kulturni krajobraz najekskluzivnije i najsportskije vrste: kokpit u novoj generaciji SL-a daje intenzivan i jedinstven osjećaj prostranosti, pruža odličnu udobnosti prilikom sjedenja, a i bogat je pomno odabranim elementima.

Mercedes-Benz SL

DYNAMIC SELECT

Jedno vozilo. Pet osobnosti. Prikladan program vožnje za svaku situaciju. Zahvaljujući sustavu DYNAMIC SELECT na raspolaganju vam stoji pet programa vožnje, od komfornog preko sportskog do apsolutno individualnog.

Mercedes-Benz SL

9G-TRONIC

Klizi. Juri. Opušten je. Pretvara inovaciju u fascinaciju: brzim i tečnim promjenama stupnjeva prijenosa i okretnošću u vožnji mjenjač 9G-TRONIC podiže dinamičnost, udobnost i učinkovitost na posve novu razinu.

Mercedes-Benz SL

Zavoji

Nagib u skladu sa zavojem. Osjećaj je kao da se cesta izravnala. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji prilagođavanja nagibima zavoja, SL elegantno klizi kroz njih. Centrifugalne su sile smanjenje, a udobnost u vožnji povećana.

Mercedes-Benz SL

High-tech Roadster

Sloboda na pritisak gumba. Ako počnete otvarati ili zatvarati vario krov prilikom kretanja, radnju možete obaviti do brzine od 40 km/h, a pregrada prtljažnika sada je automatizirana.

Mercedes-Benz SL

Steering Pilot

Uvijek na pravom putu. Više komfora i sigurnosti u vožnji putem ciljanih intervencija na upravljaču: Steering Pilot daje upravljaču okretni moment koji vozaču pomaže zadržati vozilo u sredini prometnog traka.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš SL.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više