Mercedes-Benz

S-klasa Coupé.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Zna što je ispravno. S-klasa Coupé to zrači, a ujedno i dokazuje: sigurnost i komfor dodatno se povećavaju još opsežnijom potporom raznih sustava pomoći u vožnji.

Nova S-klasa Coupé postavlja mjerila u segmentu luksuznih kupea.  Pritom najnovija generacija ovog vozila iz snova oduševljava očaravajuće snažnim nastupom u eksterijeru i jedinstvenim dizajnom u luksuznoj unutrašnjosti koji oblikuje stil.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Veliki stil u novom sjaju.

Dopustite da Vas očara stražnji dio S-klase Coupé. Vizualno najvažniji detalj: nova stražnja svjetla s inovativnom OLED tehnologijom. Za karakterističan dizajn danju i noću.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Dopustite da Vas zavedu.

Instrumenti su u cijeloj dužini otmjeno ostakljeni. Ambijentalna rasvjeta odvodi deset ekskluzivnih svjetova boja, a novi upravljač s kontrolnim tipkama osjetljivima na dodir nudi visoki komfor prilikom upravljanja pri svakom dodiru.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Automatski očarava.

Znati što je ispravno. S-klasa Coupé to zrači, a ujedno i dokazuje: uz još opširniju podršku raznolikih sustava pomoći u vožnji dodatno se povećavaju sigurnost i komfor.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Risk an Affair.

Sportska elegancija oplemenjena modernim luksuzom.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Head-up zaslon.

Pregled najvažnijih informacija za vozača, bez skretanja pogleda s ceste: head-up zaslon prenosi virtualnu sliku veličine cca 21 x 7 cm u vidno polje vozača. Pritiskom na tipku moguće je brzo prebaciti sa standardnog na AMG prikaz i obrnuto.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

COMAND Online.

COMAND Online ispunjava gotovo sve želje u pogledu  informiranja i zabave, navigacije i komunikacije. Podaci se prikazuju na multimedijskom zaslonu visoke razlučivosti veličine 31,2 cm (12,3"). Navigacija hard diskom brzo će Vas dovesti do odredišta uz funkciju Live Traffic Infor-mation (podaci o prometu u gotovo stvarnom vremenu).

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Bezkabelski sustav punjenja za mobilne krajnje uređaje.

Jednostavno odlaganje i punjenje – uz bezkabelski sustav punjenja nisu potrebni utični spojevi. Na površini za  punjenje mogu se puniti mobilni vanjski uređaji koji podr-žavaju Qi standard.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Podloga osjetljiva na dodir s kontrolerom.

Podlogom osjetljivom na dodir možete putem jednog  ili više prstiju (multitouch) intuitivno upravljati funkcijama sustava COMAND Online. Ova mogućnost unosa je,  uz kontroler sustava COMAND i LINGUATRONIC, integri-rana u naslon za ruke centralne upravljačke jedinice.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Paket AIR-BALANCE.

Paketom AIR-BALANCE moguće je unutrašnjost vozila potpuno individualno ispuniti  mirisom. Ovisno o osobnim afinitetima, možete birati između šest vrhunskih mirisa  za prostor. Povrh toga, moguće je poboljšati kvalitetu zraka ionizacijom te optimiranim pročišćavanjem vanjskog i unutarnjeg zraka.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Paket komfornog grijanja.

Za hladnih dana komforni paket za održavanje topline omogućava zagrijavanje sjedala, naslona za ruku i upravljača zbog čega sve površine s kojima vozač i suvozač dolaze u dodir vrlo kratko vrijeme postaju ugodno tople. Putnici mogu birati između tri stupnja grijanja.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Izraz intenziteta.

Svaki Mercedes-AMG predstavlja specifično remek-djelo jedinstvenog karaktera. Ono što ujedinjava naša vozila visokih performansi i sportske automobile njihov je nesputani sportski duh. Njihova strast prema najvišim performansama nastaje tamo gdje se inženjersko umijeće susreće sa sasvim posebnim stavom: duhom AMG-a. Vjerujemo da uvijek iznova moramo pokušavati pomaknuti granice kako bismo postigli nove ciljeve. Ništa ne prihvaćamo kao činjenicu. Jer granice stvaraju ljudi te ih stoga upravo oni i mogu srušiti. Takvim karakterom stvaramo izvrsne performanse za autosport – i cestu.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vašu S-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više