Mercedes-Benz

GLE SUV.

Mercedes-Benz GLE SUV

Čini se kao uspjeh.
No, to je nešto puno veće.

Novi GLE oblikuje novu sliku SUV-a inteligentnije, pozornije i obzirnije no ikad.  Njegovo podvozje aktivno poravnava neravnine, njegov sustav informiranja i zabave svaki dan nauči još nešto o Vašim sklonostima, a njegovi komforni sustavi mogu  procijeniti kad biste se trebali opustiti.

Mercedes-Benz GLE SUV

Dosljedan svakom linijom.

Povući se u pravom trenutku, a u sljedećem odmah biti prisutan – to je umijeće dizajna modela GLE. Sportskiji može biti samo s markantnom linijom AMG Line i kotačima  veličine do 22". Taj izraz jasnoće i dinamike tipičan je za moderan dizajn Mercedes-Benza.

Mercedes-Benz GLE SUV

Slijedite intuiciju.

Novi GLE prvi je SUV s revolucionarnim sustavom informiranja i zabave MBUX. Njegove su vrhunske značajke prirodni sustav glasovnog upravljanja, više  upravljačkih elemenata osjetljivih na dodir i sposobnost da svakom vožnjom  nauči nešto više o navikama i sklonostima vozača.

Mercedes-Benz GLE

Više mjesta za unutarnju veličinu.

Prvi je put za GLE dostupan treći red sjedala s dvama kvalitetnim  sjedećim mjestima. Ulazi se s lakoćom, a prostor za noge može se fleksibilno prilagoditi zahvaljujući prilagodljivom drugom redu sjedala. Najbolje od svega je da unatoč svemu poboljšani koncept prostora  novog modela GLE u stražnjem dijelu vozila pruža više mjesta za noge  i veći komfor.

Mercedes-Benz GLE

Utjelovljenje mira.

Katkad je najteže sačuvati mir. U najtežim uvjetima to uspijeva tek nekolicina ljudi i samo jedan SUV: novi GLE s potpuno aktivnim podvozjem E-ACTIVE BODY CONTROL. U djeliću sekunde može se prilagoditi kolniku pred sobom.

Mercedes-Benz GLE SUV

Novi GLE obiluje pribranošću.

Jasne površine, mišićavi oblici i čiste linije obilježavaju dizajn  novog modela GLE. Gotovo da ne postoji elegantniji i dinamičniji način kreativnog izražavanja snage.

Mercedes-Benz GLE

Proširena stvarnost za navigaciju MBUX.

Zahvaljujući proširenom videu, bolje se snalazite u naviga-cijskom okruženju. Napredni sustav olakšava orijentiranje umrežavajući virtualni i stvarni svijet: grafičke navigacijske upute i prometna upozorenja prikazuju se u slikama  uživo. To Vam pomaže da do svog odredišta stignete brzo  i bez stresa.

Mercedes-Benz GLE
Mercedes-Benz GLE SUV
Mercedes-Benz GLE SUV
Mercedes-Benz GLE SUV
Mercedes-Benz GLE SUV
Mercedes-Benz GLE SUV
Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš GLE.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više