Mercedes-Benz

GLE Coupé.

Mercedes-Benz GLE Coupé

U svakoj obitelji postoji netko tko se ističe. U umijeću automobilske industrije GLE Coupé predstavlja sinonim za novi ekspresionizam. Ujedinjava pojavu SUV-a te dinamiku i agilnost coupea.

Jeste li spremni za svoj veliki nastup?

Onda uđite. Jer novi je GLE Coupé spreman da se oslobodi i kao stvoren da brzo osvoji svaki kutak svijeta. Svojim sportskim dizajnom koji pobuđuje pozornost. Revolucionarnim kokpitom. I potpuno aktivnim podvozjem koje postavlja mjerila u svojoj klasi.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Postoje osobnosti koje je teško ne zapaziti.

Novi GLE Coupé odmah pobuđuje pozornost. Uzbudljivim dizajnom koji je sportskiji i elegantniji nego ikad.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Izvana ljepota. Iznutra wellness.

U unutrašnjosti ovog vozila sve slijedi viši cilj: oblikovati Vaše vrijeme što ugodnije i komfornije. Otkrijte najvažnije značajke komfora novog modela GLE Coupé.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Novi GLE Coupé pršti inteligencijom.

Sustavima pomoći u vožnji i sigurnosti najnovije generacije novi Vas GLE Coupé može poduprijeti u gotovo svakoj situaciji u vožnji.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Uvijek u glavnoj ulozi,

Ravno vjetrobransko staklo, niska nadgradnja i linija stražnjeg dijela vozila koja se spušta tipični su elementi elegantne siluete novog modela GLE Coupé. Novooblikovani prednji dio s otmjenom rešetkom strukture dijamanta svjedoči o pravom sportskom karakteru koji se dosljedno nastavlja do stražnjeg dijela. Zbog mišićavih ramena i dvodijelnih stražnjih svjetala sve djeluje još snažnije i šire. Još jedno istaknuto obilježje čine kotači dimenzija do 55,9 cm (22") koji jasno naglašavaju karakter SUV-a novog modela GLE Coupé.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Uđite. I iziđite opušteniji.

U novom modelu GLE Coupé možete birati između 64 boje ambijenta te različitih mirisa za prostor i programa masaže. Ili aktivirajte jedan od programa ENERGIZING, na primjer „Vitality”, da se te funkcije komfora automatski međusobno usklade.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Proširena stvarnost postaje realnost.

U kokpitu novog modela GLE Coupé očekuje Vas digitalni doživljaj visoke tehnologije. Sa zadivljujuće prirodnim sustavom glasovnog upravljanja, različitim upravljačkim poljima podloge osjetljive na dodir, inovativnim prepoznavanjem gesti i prezentacijom proširene stvarnosti za navigacijske upute.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Sigurnosti nikad dovoljno.

Pouzdajte se u najnovije sustave pomoći koji Vas osjetno rasterećuju u sve više situacija u vožnji.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Besprijekorna sigurnost uz sustave Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatim cestama, Vaš novi GLE Coupé osjetno Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnijom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli prije svega sigurno, ali i opušteno.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš GLE.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više