Mercedes-Benz

GLC SUV.

Mercedes-Benz GLC SUV

Zrači nenametljivom suverenošću i snagom. Ponosno i samouvjereno određuje smjer, povlačeći se  u pravom trenutku. Upravo je u tome visoko umijeće modernog luksuza. Upravo na to upućuje i oblik GLC-a. Uspravan, izražajan prednji dio i trodimenzionalno oblikovana rešetka hladnjaka naglašavaju  njegovu progresivnu prisutnost.  

Idealan za bilo koje životno okruženje.

SUV vozilo protkano senzualnom čistoćom: GLC. Vozilo istaknutog karaktera čvrstog, a opet sportskog izgleda. Pouzdan i provjeren suputnik za sve situacije u životu: bezvremenski, najmoderniji i progresivan. I uvijek čezne krenuti na put.

Eksterijer – ekspresivni impresionizam.

Moćna i izražajna pojava: GLC impresionira, počevši od prednjeg dijela. Skladne dimenzije te uzbudljivi efekti svjetla i sjene daju mu moćan izgled. A straga GLC izgleda široko i sportski.

Mercedes-Benz GLC

Interijer – sve je moguće.

Vrhunac purizma kako i doliči inteligentnom modernom „velikanu“: visokokvalitetni dizajn interijera u GLC-u predstavlja klasu za sebe. Autentični materijali u kombinaciji s tečnim površinama odišu luksuznim osjećajem lakoće pa tako GLC čine krajnje privlačnim.

Mercedes-Benz GLC

Oprema: od ozbiljne do pustolovne.

Okretan i željan akcije s OFF-ROAD eksterijerom, elegantan i profinjen s linijom EXCLUSIVE Line ili sportski snažan s linijom AMG Line –GLC uvijek nastupa s jakim karakterom.

Mercedes-Benz GLC

AIR BODY CONTROL: ovjes za sve terene.

Opcionalni višekomorni AIR BODY CONTROL zračni ovjes s automatskim usklađivanjem ovisno o brzini pruža veću stabilnost te osigurava manju potrošnju goriva. Na terenu se razmak vozila od tla može i ručno podesiti.

Mercedes-Benz GLC

Upravljanje prtljažnikom: za sve namjene – od kupovine do pustolovnih putovanja.

GLC je zahvaljujući prostranom prtljažnom prostoru (do 1600 litara) najbolji suputnik za kupovine te za sportske ili obiteljske izlete. Kako bi utovar bio praktičniji, visina ruba prtljažnika može se spustiti za 4 cm putem sustava AIR BODY CONTROL.

Mercedes-Benz GLC

DYNAMIC SELECT: promjena karaktera pritiskom na gumb.

Sustav DYNAMIC SELECT omogućuje praktično prebacivanje programa vožnje ECO i COMFORT u SPORT, SPORT PLUS, Individual ili opcionalni OFF-ROAD. Tako su upravljač, šasija i prijenosni omjeri mjenjača optimalno prilagođeni svakoj situaciji.

Mercedes-Benz GLC

Head-up display - informacije u visini očiju

Pregledavanje ključnih informacija bez skretanja pogleda s ceste – head-up display projicira podatke kao što su ograničenja brzine ili upute za navigaciju izravno u vidno polje vozača.

Mercedes-Benz GLC

Mercedes me connect: Digitalne usluge za vas i vaš GLC.

Mercedes connect me u cijelosti vas umrežava s vozilom i pruža vam digitalne usluge, npr. podatke o stanju i lokaciji vozila kako bi vam život u pokretu bio bogatiji.

Mercedes-Benz GLC

Saznajte više