Mercedes-Benz

GLC Coupé.  

Mercedes-Benz GLC Coupé

Novi GLC Coupé ujedinjuje najbolje karakteristike SUV-a i coupea. Tako sportski i moderan kao nikad dosad.

Više od SUV-A. Više od coupea. Više nego ikad.

Postoje osobnosti koje se odmah ističu. Svojom pojavom. Svojim samo­pouzdanjem. I svojim jedinstvenim karakterom. Poput novog modela GLC Coupé koji bolje od ikog razumije kako ujediniti najbolje karakteristike SUV­A i coupea. Sasvim na svoj način. Dinamičnije i sportskije nego ikad.

Mercedes-Benz GLC Coupé

Zato što je komunikacija danas sve.

Novi GLC Coupé ne samo da razumije što govorite, on odmah reagira na Vaše dodire i geste. To omogućava MBUX, moderan Mercedes­Benz User Experience, s mnogim novim ele­mentima upravljanja i prikazivanja. Primjerice velikim multimedijskim zaslonom s navigacijom prstom ili potpuno digitalnim kombiniranim instrumentom s prikazom navigacije.

Mercedes-Benz GLC Coupé

Na svakom metru drukčiji. Svakim pogledom osobit.

Novi GLC Coupé privlači poglede izgledom koji je sportskiji nego ikad. Širim donjim rubovima, novim poliranim završecima ispušne cijevi i prednjim LED svjetlima visoke učinkovitosti  s modernim dizajnom po prvi put ugrađenima u serijskoj opremi. AMG Line u dodatnoj opremi i novi dizajn naplataka podižu njegov individualni sportski karakter i eleganciju na najvišu razinu.

Mercedes-Benz GLC Coupé

Sjednite i uživajte u pogledu.

Unutrašnjost vozila prima Vas u svoj iznimno sportski kvalitetan prostor. Zahvaljujući velikim zaslonima, glatkim prijelazima i otmjenim novim  presvlakama, doživjet ćete moderan luksuz svim svojim osjetilima. Paketi ENERGIZING će Vam po želji dati novu snagu i energiju, a zvučni sustav  Burmester® Surround Sound u dodatnoj opremi razmazit će Vas zvukom iz više klase.

Mercedes-Benz GLC Coupé

Stražnji dio: početak nečeg novog.

Stražnji dio novog modela GLC Coupé oblikovan je atletski i sportski te privlači poglede. Tu se snažne uzbudljive konture i perceptivno jasne linije ujedinjuju u moćnu cjelinu. Impresivan donji rub i otmjeni kromirani elementi upadaju u oči jednako kao i polirani završeci ispušne cijevi čvrsto integrirani u odbojnik. Osobito su uočljiva uska LED stražnja svjetla s modernim dizajnom.

Mercedes-Benz GLC - Sportsko-terenski Coupé

Sjediti u SUV-u. Voziti sportski coupe.

U novom modelu GLC Coupé svaki metar i svaka sekunda postaju sportski događaj. Sve je još agilnije s podvozjem DYNAMIC BODY CONTROL u dodatnoj opremi kojim  možete individualno prilagoditi amortizaciju i ponašanje u vožnji novog modela GLC Coupé. Pritiskom na dugme za osjetno komforniji ili dinamičniji doživljaj u vožnji.  Možete birati između tri stupnja, „Comfort”, „Sport” i „Sport+”.

Mercedes-Benz GLC Coupé

Komfor koji povećava učinkovitost i besprijekorna sigurnost.

Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na  nepoznatim cestama, Vaš novi GLC Coupé osjetno Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept  koji svaku vožnju u Mercedes­Benzu čini sigurnijom i jedinstvenom: Mercedes­Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli prije svega sigurno,  ali i opušteno.

Mercedes-Benz GLC Coupé

Mercedes-Benz User Experience.

U novom modelu GLC Coupé odsad možete gotovo svime upravljati  intuitivno kao na svom pametnom telefonu. Sasvim jednostavno  putem velikog zaslona, nove podloge ili tipki osjetljivih na dodir na  novom upravljaču. Dovoljan je samo jedan dodir da biste stilove  prikaza, ambijentalnu rasvjetu ili sustav informiranja i zabave prila­godili svojim željama.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš GLC.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više