Mercedes-Benz

GLA.

Mercedes-Benz GLA

Provodi puno vremena na putu, baš poput Vas. Novi GLA je neprikosnoveni pratilac za Vaš raznolik život.

Sportski iz svakog kuta gledanja.

Progresivan oblik kompaktnom SUV-u daje dinamiku i eleganciju dodatno izraženu dizajnom naglašenih površina.

Mercedes-Benz GLA

Unutarnje vrijednosti su važne.

Unutrašnjost novog modela GLA ujedinjuje prostorni dojam, visoku tehnologiju i sportski karakter. Dizajn postavlja mjerila s modernim glatkim govorom forme. Osobiti naglasci: samostojeći kokpit sa širokim zaslonom i sportski progresivno oblikovani osvijetljeni ventilacijski otvori. 

Mercedes-Benz GLA unutrašnjost

Svaku zonu pretvara u zonu komfora.

Novi GLA opremljen je sa svime onime što će Vašu vožnju učiniti još ugodnijom. Interijer ujedinjuje prostorni dojam, sportski karakter i materijale na najvišoj razini. Pritom je novi kompaktni SUV funkcionalniji nego ikad prije i uvijek se prilagođava Vašim potrebama.

Mercedes-Benz GLA

Drago mi je da smo se upoznali.

Sa sustavom MBUX možete pričati u svakom trenutku: Mercedes-Benzov multimedijski sustav upravljanja je inovativan, intuitivan i inteligentan. I umrežen s Vašim digitalnim svijetom.

Mercedes-Benz GLA

Besprijekorna sigurnost

Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatim cestama, Vaš novi GLA osjetno Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnijom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli prije svega sigurno, ali i opuštenije.

Mercedes-Benz GLA HANDS-FREE

HANDS-FREE

Vozi puno. Otkriva još više. Od kupovine do dugog putovanja – GLA je spreman za bilo koju pustolovinu. Opcijski, prtljažnik možete otvoriti dodirom na tipku ili pokretom noge.

Mercedes-Benz GLA 360-stupanjska kamera

360-stupanjska kamera

Unaprjeđenje udobnosti za 360 stupnjeva. Bilo da se radi o parkiranju ili manevriranju – četiri umrežene kamere opcionalno osiguravaju realističan prikaz okoline. Za manje briga i više dojma.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš GLA.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više