Mercedes-Benz

E-klasa Karavan.

Mercedes-Benz E-klasa Karavan

Jedna od najelegantnijih silueta više klase – i jedna od najinteligentnijih strana automobila. Zadivljeni pogledi napeto prate karakternu liniju koja se precizno proteže cijelom dužinom vozila i formalno ističe jasan govor forme tipičan za Mercedes-Benz. Iza nje se kriju inovacije koje potvrđuju istinsku veličinu E-klase Karavan.

Mercedes-Benz E-klasa T-model

Inteligencija najveće elegancije.

Najveći prostor u luksuznoj klasi je vrijedna pozornica za razne inteligentne inovacije. Nova karakterna linija koja se produžuje cijelom dužinom vozila, skriva tehnologije koje demonstriraju kompletnu veličinu E-klase Karavan.

Mercedes-Benz E-klasa T-model

Slobodan duh. Slobodan prostor.

Prvi elegantni karavan luksuzne klase došao je iz Mercedesa. Svaki karavan koji smo od tada proizveli naučio nas je još više: o na trošenje otpornim materijalima, o inteligentnim mogućnostima odlaganja i dodatnim stilskim profinjenim značajkama. Zbog toga će vaše želje i zahtjevi pronaći savršeno mjesto u prtljažniku E-klase T-modela.

Odraz senzualne čistoće.

Svaka pojedina linija, svaka pojedinačna površina E-klase Karavan definira Mercedes-Benzov izričaj modernog luksuza. Kao niti jedno usporedivo vozilo, E-klasa je pravo utjelovljenje automobilske luksuzne klase. To je prikazano njegovom jedinstvenom kombinacijom funkcionalnosti visoke razine i emocionalnog formalnog izričaja.

Mercedes-Benz E-klasa T-model

Vanjština – svaka linija će vas oduševiti

Dizajn kombinira moderan stil i dinamičnost sa značajkama koje su tipične za ovaj model. To uključuje statusni prednji kraj, napeti bočni dizajn, stražnji kraj koji ističe širinu i skoro coupeovsku liniju krova. Rezultat je prestižno vozilo definiranog stila koje na najbolji način predstavlja vrijednosti marke Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz E-klasa T-model

Unutrašnjost – Uživanje u svakom trenutku.

Još više prostora za izražavanje vlastitog stila: unutrašnjost E-klase Karavan sa svojim novim konceptom sjedenja i vrijednosti visoke razine time nudi nedostignutu razinu udobnosti, čime se naglašava moderni luksuz Mercedes-Benza. Unutrašnjost je osjetilno ekskluzivna s velikom ponudom novih dodataka, atraktivnih koncepata boja i finih materijala kao što su izuzetna koža i drveni umetci otvorenih pora. Jednostavno se osjećate dobro u ambijentu u kojem vam neće ništa nedostajati.

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Pionirska tehnologija. Razmišlja i upravlja zajedno s vama. Novi opcijski Mercedes-Benz Intelligent Drive sustavi, kao što su Multibeam LED prednja svjetla, DRIVE PILOT ili Remote Park Pilot funkcija, predstavljaju budućnost automobila.

Mercedes-Benz E-klasa Karavan

Intuitivni koncept upravljanja

Slijedite vašu intuiciju. Na dodir osjetljive tipke na upravljaču, opcionalni head-up display na vjetrobranu nadopunjen LINGUATRONIC sustav glasovnih naredbi, sve to omogućuje intuitivnu uporabu i prikaz funkcija vozila.

Mercedes-Benz E-klasa Karavan

Paket aktivnih Multikonturnih sjedala

Wellness paket. Opcijski paket aktivnih Multikonturnih sjedala s ENERGIZING masažnom funkcijom, svako putovanje pretvara u wellness tretman. Na primjer, možete odabrati posebno opuštajući program s grijanjem.

Mercedes-Benz E-klasa Karavan

AIR BODY CONTROL ovjes

Udobnost na najvišoj razini. S opcionalnim AIR BODY CONTROL ovjesom, tvrdoća ovjesa svakog kotača prilagođava se trenutnim uvjetima vožnje. Može se namjestiti na četiri razine – od jako udobne postavke do ekstremno sportske.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vašu E-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više