Mercedes-Benz

CLA Coupé.

Mercedes-Benz CLA Coupé


Novi CLA.
Play by your rules.

Dizajn Vam daje sjaj. Performanse ubrzavaju Vaš život. Sučelje govori Vaš jezik.

Mercedes-Benz CLA

Sve zbog čega si poseban.

Nov si u gradu i spreman ostaviti nezaboravan dojam. Dizajn ti daje sjaj. Performanse ubrzavaju tvoj život. Sučelje govori tvoj jezik. To je tvoj novi CLA Coupé.

Mercedes-Benz CLA

Upadljivo samouvjeren.

Progresivna dinamika od poklopca motora do stražnjeg dijela. Nagnuti prednji dio gleda prema naprijed spreman za napad. Vrata bez okvira ističu neograničeni karakter kupea. Svojim mišićavim ramenima i širokim stražnjim dijelom privlači na sebe sve poglede.

Mercedes-Benz CLA

Drago mi je da smo se upoznali.

Dobro došao u MBUX (Mercedes-Benz User Experience). S novim modelom CLA Coupé odsad možeš komunicirati kao s prijateljem – putem prirodnog govora, dodira ili intuitivnih gesti čak i u proširenoj stvarnosti. Zahvaljujući umjetnoj inteligenciji, sustav može učiti od tebe, savjetovati te i zapamtiti tvoje sklonosti.

Mercedes-Benz CLA

Kad se radi o sigurnosti, novi CLA odjednom postane izuzetno razuman.

Svi zajedno i svi za tebe. Paketi pomoći u vožnji spajaju sustave pomoći sa sustavima sigurnosti. Zbog toga se pravodobno mogu prepoznati opasnosti i prikazati upozorenja, a u slučaju opasnosti i aktivirati manevri kočenja.

Mercedes-Benz CLA

Jesi li spreman osjećati se kao kod kuće?

Prikazi novog modela Mercedes-Benz CLA Coupé stvaraju osjećaj ugode. Sve se može namjestiti u skladu s vlastitim  stilom umjetnosti. Za neprimjetne prijelaze zaslužan je ugodan dizajn wrap around s ambijentalnom rasvjetom. Luksuz koji se može dodirnuti nude upravljač s mogućnošću grijanja i mode-ran kokpit sa širokim zaslonom osjetljivim na dodir.

Mercedes-Benz CLA

U sportu su važna pravila. Tvoja.

Postavke određuješ pritiskom na dugme. Po želji se mogu namjestiti čak i amortizeri. Osim toga, dinamične linije kupea ne samo da fantastično izgledaju, nego i vjetru  daju vrlo malo prilika za napad. To smanjuje potrošnju i razinu buke te poboljšava stabilnost vožnje.

Mercedes-Benz CLA

Paketi ENERGIZING.

Je li moguće nakon vožnje izići svježiji iz automobila? Moguće je uz  sofisticirane pakete ENERGIZING. Ovisno o opremi, različiti se komforni sustavi kombiniraju u individualne programe. Na primjer svjetlosni ugođaj, glazba i masažna sjedala u dodatnoj opremi.

Mercedes-Benz CLA

Asistent za interijer MBUX.

Asistent za interijer MBUX omogućava upravljanje različitim komfor-nim funkcijama i funkcijama sustava MBUX – intuitivno i bez dodira. Kamera u stropnoj upravljačkoj jedinici registrira pokrete šaka i ruku blizini zaslona osjetljivog na dodir ili podloge osjetljive na dodir te prilagođava prikaz na multimedijskom zaslonu u skladu s konfiguracijom.

Mercedes-Benz CLA

Head-up zaslon.

Budući da head-up zaslon prenosi važne informacije pred vjetrobransko staklo, Vi i dalje možete budno pratiti cestu i trenutačna zbivanja u prometu. Oči vozača manje se umaraju jer se ne moraju neprekidno navikavati na blizinu ili daljinu.

Mercedes-Benz CLA

Paket integracije pametnog telefona.

Integracija pametnog telefona spaja mobilni telefon s multimedijskim sustavom putem aplikacija Apple® CarPlay® i Android Auto®. Omo-gućava komforan pristup najvažnijim primjenama pametnog telefona. Aplikacije trećih ponuđača, primjerice Spotify, također se mogu  koristiti brzo i jednostavno.

Mercedes-Benz CLA

Ambijentalna rasvjeta.

Prilagođava unutrašnjost sasvim u skladu s osobnim sklonostima ili trenutnim raspo-loženjem. Iz 64 boje ambijentalne rasvjete nastaju očaravajući svjetovi boja, primjerice  osvijetljenim ventilacijskim otvorima, vratima ili ploči s instrumentima.

Mercedes-Benz CLA

MULTIBEAM LED.

Za savršenu vidljivost: pomoću LED žaruljica, kojima se može zasebno upravljati, adap-tivna prednja svjetla MULTIBEAM LED reagiraju na situaciju u prometu. Prilagodljivo dugo svjetlo izuzima druge sudionike u prometu i ne zasljepljuje ih. Svjetla za skretanje i svjetla  za zavoj također optimalno osvjetljavaju vidno polje zbog čega se brže prepoznaju opasnosti.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš CLA.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više