Mercedes-Benz

C-klasa Karavan.

Mercedes-Benz C-klasa

Savršeno dizajnirana velikodušnost. Velikodušnost je potpuna kad se ogleda u svemu. U dizajnu koji Vas zaokupi i više Vam ne da mira. U inovativnoj tehnologiji koja se preobražava u neusporediv osjećaj u vožnji i ogleda u prostoru koji je iznad svih Vaših očekivanja. Iskusite kultiviranu velikodušnost: C-klasu Karavan.

Elegantan i koncizan.

Prostranost je savršena kada se pokaže u svojoj punoj raskoši. U dizajnu koji očarava i koji u potpunosti zaokuplja. U prostoru koji vašim željama nudi još više slobode. Ukrcajte se i saznajte više: o C-klasi Karavan, o novoj prostranosti.

Vanjština – Tradicionalno dojmljiva.

T-model C-klase osjetno je narastao, a zbog oblika koji je srastao s cjelinom vozila znatno se razlikuje od prethodnika. Raskošna razigranost između linija i bridova, konveksnih i konkavnih površina naglašava živopisnost površine cijelog vozila.

Mercedes-Benz C-klasa T-model

Unutrašnjost – Jedinstvena kvaliteta.

T-model C-klase osjetno je narastao, a zbog oblika koji je srastao s cjelinom vozila znatno se razlikuje od prethodnika. Raskošna razigranost između linija i bridova, konveksnih i konkavnih površina naglašava živopisnost površine cijelog vozila.

Mercedes-Benz C-klasa T-model

Snažan prvi dojam - vanjski dizajn i linije opreme.

Standardna pouzdanost: Dizajn. Sasvim posebnu osobnost svojoj C-klasi dajte linijama opreme EXCLUSIVE, AMG Line i AVANTGARDE, koje sami birate.

Mercedes-Benz C-klasa T-model EXCLUSIVE

EXCLUSIVE linija dizajna

Unutrašnji dizajn i linije opreme: Unutrašnjost koja dotiče sva osjetila.

Unutrašnjost C-klase sa svojim plemenitim materijalima i kombinacijama boja zadovoljava i one najzahtjevnije. Naglašenu individualnost nude linije AVANTGARDE, EXCLUSIVE i AMG Line.

Mercedes-Benz C-klasa T-model AVANTGARDE

AVANTGARDE dizajn unutrašnjosti

Pametni sustav LED svjetala: Nadogradnja za vašu pažnju.

Više od vizualnog isticanja: pametan sustav LED svjetala. Treptajem pozdravlja vozača i pruža najbolju moguću vidljivost tijekom vožnje automatski u svakoj situaciji.

Mercedes-Benz C-klasa T-model LED

AIRMATIC: Podvozje koje se prilagođuje vašem trenutnom raspoloženju.

Opcijski zračni ovjes AIRMATIC brine se za udobnost i dinamiku u vožnji na vrlo visokoj razini. Kod sportske postave podvozje se spušta za 15 mm, a na neravnim se podlogama podiže za 25 mm.

Mercedes-Benz C-klasa T-model AIRMATIC

Upravljanje prtljažnim prostorom: Više prostora na dodir gumba.

Prtljažnik se potpuno prilagođava vašim zahtjevima: trodjelni stražnji dio sjedala može se rasklopiti u 40/20/40 omjeru, poklopac prtljažnika može se povisiti kako bi se omogućio lakši utovar.

Mercedes-Benz C-klasa T-model

KEYLESS GO praktični paket: Praktičan pristup čak i sa teškom prtljagom.

Opcionalni KEYLESS GO Praktični paket čini utovar lakšim. S hands-free pristupom možete otvoriti i zatvoriti vrata prtljažnika, bez dodirivanja, EASY-PACK vrata prtljažnika upravljaju se pritiskom na gumb.

Mercedes-Benz C-klasa T-model KEYLESS GO

Mercedes me connect: Digitalne Usluge za Vas i vašu C-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Mercedes me connect

Touchpad: Koristi se jednostavno. Poput pametnog telefona.

Touchpad omogućuje upravljanje važnijim funkcijama vožnje rukopisom, koji sustav automatski prepoznaje. Touchpad raspoznaje kretnje jednim prstom i više prstiju (Multitouch), brisanje i zumiranje korisnika.

Mercedes-Benz C-klasa T-model Touchpad

Saznajte više