Mercedes-Benz

Nova C-klasa Limuzina.

Never stop improving.
Mercedes-Benz C-klasa

Nije cilj biti bolji od ostalih, već postati bolji od samog sebe. To je bitno, kako u sportu, tako i na cesti. C-klasa je poznata po svojim savršenim proporcijama, udobnosti, kvaliteti i motiviranosti da svakoga dana, svakom vožnjom uvijek iznova nadmaši samu sebe.

Senzualne i čiste linije kao uvijek. Dinamičan i progresivan kao nikada prije. Dizajn nove C-klase.

Senzualne i čiste linije dizajna nove C-klase Limuzine nadahnjuje svoje promatrače. Naši dizajneri motivirani su da ga dodatno optimiziraju. Novi dizajn svjetala, nova zaštitna krilca od blata kao i nove boje i materijali osiguravaju još više tipične dinamičnosti i moderne note C-klase.

Mercedes-Benz C-klasa

U vrhunskoj formi uvijek kad je potrebno.

Želja za brzinom novoj C-klasi Limuzini piše na čelu: izmijenjeni prednji dio zrači dinamikom i modernošću. Ovisno o opremi, odbojnici su novooblikovani, sjaje  otmjenim kromiranim elementima i očaravaju novim LED prednjim svjetlima.

Mercedes-Benz C-klasa

Kad se sve doima savršenim, postoji još samo jedan cilj:  učiniti sve još boljim.

U novoj C-klasi Limuzini očekuju Vas savršeni uvjeti za treniranje: novi upravljač s kontrolnim tipkama osjetljivima na dodir te, ovisno o opremi, potpuno digitalni instrumenti i povećani zasloni uz novu generaciju multimedijskog sustava omogućavaju najveći stupanj individualnog i modernog upravljanja.

Mercedes-Benz C-klasa LED svjetala

Sportski karakter, u novom obliku.

Jasan dizajn nove C-klase Limuzine oduševljava svoje promatrače. Naši dizajneri motivirani su samo time da ga dodatno poboljšaju. Novi dizajn svjetala, novi odbojnici, nove boje  i materijali osiguravaju još veću dinamiku i moderan izgled tipičan za C-klasu.

Mercedes-Benz C-klasa

Najmoćniji pritisak. Električnim putem.

Prijeđite iz limuzine u sportski automobil: potpuno jednostavno pritiskom na dugme. Namjestivo sportsko podvozje DYNAMIC BODY CONTROL, u dodatnoj opremi, možete sami namještati od osobito komfornog do sportski tvrdog, a novi benzinski motor s funkcijom EQ Boost već je spreman za pokret. Električni starter-generator, među ostalim, stvara dodatni okretni moment – tako-zvani dodatni učinak (boost).

Mercedes-Benz C-klasa

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoz natim dionicama, Vaša Vas nova Mercedes-Benzova C-klasa  Limuzina osjetno rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog  rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini  sigurnom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje.  Vrijeme za punjenje baterija. Da biste na svoje odredište stigli prije svega sigurno, ali svakako i opušteni.

Mercedes-Benz C-klasa interijer

Digitalni kokpit.

Integracija pametnog telefona spaja mobilni telefon s multimedijskim sustavom putem aplikacija Apple CarPlayTM i Android Auto. Na taj način dobivate jednostavan pristup najvažnijim aplikacijama na svom pamet-nom telefonu. Aplikacije trećih ponuđača, primjerice Spotify®, također možete koristiti brzo i jednostavno.

Mercedes-Benz C-klasa ambientalno osvjetljenje

Ambijentalna rasvjeta: Svaki detalj ističe na savršen način.

Uđite i osjećajte se kao kod kuće. Jedinstveno dobru atmosferu u unutrašnjosti omogućuje ugodno indirektno svjetlo ambijentalne rasvjete dostupno u tri varijante boja.

Mercedes-Benz C-klasa Touchpad

Touchpad: Koristi se jednostavno. Poput pametnog telefona.

Touchpad omogućuje upravljanje važnijim funkcijama vožnje rukopisom, koji sustav automatski prepoznaje. Touchpad raspoznaje kretnje jednim prstom i više prstiju (Multitouch), brisanje i zumiranje korisnika.

Prijava na Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne Usluge za Vas i vašu C-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Mercedes-Benz C-klasa

Saznajte više