Mercedes-Benz

B-klasa.

Mercedes-Benz B-klasa

Budi što jesi.

Kad znate da je sve savršeno, ne morate se ni zbog čega  opravdavati. Ni zbog svog života ni zbog svog stila. A ponajmanje ne zbog automobila jedinstvene sigurnosti i udobnosti. Najintuitivniji koncept upravljanja u svojoj klasi. I dizajn dinamičniji nego ikad. Otkrijte Mercedes-Benz B-klasu.

Tu svatko smije biti ono što jest.

Bilo naglašeno sportski, osobito elegantno ili dinamično moderno: kod eksterijera B-klase Vi određujete smjer. Jednostavno odaberite liniju AMG Line, Style ili  Progressive. Po želji je još povežite s dodatnom opremom i paketima. Na taj ćete način B-klasu pretvoriti u svoju B-klasu. Baš po svom ukusu.

Mercedes-Benz B-klasa

Osjećaj u vožnji također  zadivljuje varijabilnošću.

Za sportske postavke dovoljan je pritisak na tipku prekidača sustava DYNAMIC  SELECT. Za veću trakciju dodatno se automatski uključuje pogon na sve kotače 4MATIC u dodatnoj opremi dok se s druge strane dva cilindra automatski mogu isključiti da bi se uštedjelo gorivo. Tako Vam B-klasa nudi ne samo odušev-ljavajući doživljaj, nego uvijek i ono najbolje za Vas i Vašu trenutačnu situaciju u vožnji.

Mercedes-Benz B-klasa

Ni obiteljski automobili nisu što su nekad bili.

Otmjeni ukrasni elementi, senzualno jasne linije i dinamičan dizajn „wrap around” doslovno će Vas zagrliti čim uđete u vozilo. Moderan upravljač s kontrolnim tipkama osjetljivima na dodir te kokpit sa širokim zaslonom u dodatnoj opremi s intuitivnim  glasovnim navođenjem dodatno Vas rasterećuju u vožnji. Na dodir ili uz samo dvije male riječi: "Hej, Mercedes!"

Mercedes-Benz B-klasa

Uđite.

Bilo da je riječ o povišenom položaju sjedenja, izvrsnoj preglednosti ili posebno  niskom utovarnom bridu: B-klasa jednostavno Vam daje više slobode.  Osim toga, varijabilno dno utovarnog prostora i stražnja sjedala sklopiva čak u tri dijela osiguravaju još veću fleksibilnost i više mjesta.

Mercedes-Benz B-klasa

Vaš osobni asistent već je tu.

B-klasom ne samo da se može upravljati potpuno intuitivno, ona se svakim  danom sve više prilagođava Vama. Tako, primjerice, pamti Vaš put do ureda  i u slučaju zastoja može automatski prikazati bržu rutu. Osim toga, po želji umrežava više sustava u komforne programe koji će Vas vitalizirati ili opustiti.

Mercedes-Benz B-klasa

Jer je sigurnost ponekad sve.

B-klasa po želji je opremljena sustavima pomoći koji odsad interveniraju još inteligentnije, preciznije i brže. Do brzine od 200 km/h mogu automatski održavati razmak, promijeniti voznu traku, ponovno pokrenuti vozilo u zastoju, a u nuždi čak i zakočiti. Tako ste Vi i vaši suputnici uvijek u najboljim rukama.

Mercedes-Benz B-klasa
Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vašu B-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više