Mercedes-Benz

A-klasa.

Mercedes-Benz A-klasa

Ponekad nešto ugledate i odmah znate da vam odgovara. Voilá: nova A-klasa. Vaš izgled je sportski. Vaša aura je avangardna. Izdužene linije su jasno definirane. Vaše tijelo je senzualno i savršenih proporcija. MULTIBEAM LED prednja svjetla odišu elegancijom. Ima stila i klasu.

Vanjština

Ponekad je sve dobro posloženo. Izgled, karakter, pojava odmah čine novu A-klasu privlačnom. Redizajnirani stražnji kraj je širok, sportski i senzualno prepoznatljiv. Elegantna dvodijelna stražnja svjetla u dvije boje ne traže pažnju nego ju zaslužuju: sa svojom preciznošću i pojavom. Ali to nije sve. Jer ne samo da vizualno proširuju stražnji kraj nego je on uistinu širi. I time utovar čine primjetno lakšim.

Mercedes-Benz A-klasa

Unutrašnjost

Ovdje jedan pogled doslovno kaže više od tisuću riječi. Unutrašnjost nove A-klase ima potpuno novi izgled i kao rezultat imate potpuno novu perspektivu. Ne na jedan nego na dva zaslona visoke razlučivosti. 7 inča je standard. Na zahtjev je moguće dobiti ekstra veliki 10,25-inčni zaslon. U svakom slučaju, zasloni kao da lebde u unutrašnjosti. Kontrole su također vrlo lake za uporabu preko upravljača, dodirne površine ili dodirnog zaslona. Ovaj zadnji predstavlja premijeru i definitivno vrijedi drugog pogleda.

Mercedes-Benz A-klasa

Potpuno novi način upravljanja vozilom.

Ovo novo i intuitivno sučelje napravljeno je samo za jednu osobu na cijelom svijetu: za vas. Zbog toga se svaki detalj može precizno namjestiti prema vašim željama, stilu vožnje i zahtjevima. S pokretima rukom na dodirnoj površini, na upravljaču ili, po prvi put, na novom dodirnom zaslonu.

Mercedes-Benz A-klasa

Head-up display

Zbog toga što imate jasan pogled na brzinu, ograničenja brzine i navigacijske informacije. Sve bitne informacije projiciraju se u vaše vidno polje. Virtualno i u boji. Visina i sadržaj mogu se namjestiti preko memorijske funkcije. Još jedna stvar o kojoj u budućnosti nećete morati razmišljati.

Mercedes-Benz A-klasa Head-up display

Umjetna inteligencija

Zna put do vašeg novog stana. I vaše navike. A-klasa je inteligentnija nego ikada prije. Svaki dan nešto uči i, iznad svega, malo bolje upoznaje svog vozača. Može zapamtiti vaše omiljene pjesme i put do posla. Tada automatski postavlja pravu radio stanicu ili pokazuje brži put kada je na uobičajenom putu prometna gužva. Sve samostalno i samo po sebi jasno, dokad god to želite.

Mercedes-Benz A-klasa

Glasovna kontrola

Puno je toga za raspravu. Zahvaljujući potpuno novom LINGUATRONIC sustavu, nova A-klasa sluša. Ali radi i puno više od slušanja: razumije vas, a da ne morate naučiti naredbe. I govori. Pročitajte SMS ili ga diktirajte i pošaljite? Nema problema. Za vas provjerava vremensku prognozu na odredištu, mijenja radio stanice ili vas vodi do kuće što je najbrže moguće. Dovoljne su samo dvije riječi: ”Hej Mercedes”. I nova A-klasa se pretvara u uši.

Mercedes-Benz A-klasa

Dodirna površina & dodirni zaslon

Uporaba uz određeni dodir. Zamislite da možete upravljati cijelim automobilom samo s malim prstom. Savršeno, zar ne? Onda vam želimo predstaviti dodirnu površinu, s kojom možete namjestiti skoro sve. Na primjer, navigacijski sustav ili ambijentalno osvjetljenje. Ova na dodir osjetljiva površina čak lako prepoznaje vaš rukopis. To je još jednostavnije i direktno s dodirnim zaslonom. U ovom slučaju je dovoljan pokret.

Mercedes-Benz A-klasa
Mercedes-Benz A-klasa
Mercedes-Benz A-klasa
Mercedes-Benz A-klasa
Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vašu A-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više