Mercedes-Benz

S prvim zrakama sunca.

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za proljetnu provjeru Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.
S prvim zrakama sunca

   

Dezinfekcija klima uređaja - Popust 25%

Udahnite proljeće punim plućima. Naši servisni djelatnici školovani su za brzo i učinkovito dezinficiranje klima uređaja jer se samo ispravnim čišćenjem i dezinfekcijom uklanjaju štetne bakterije i gljivice. Osim toga, koristimo originalno Mercedes-Benz sredstvo za dezinfekciju uređaja jer nema do mirisa svježe očišćenog prostora ili do originalnog mirisa automobila.

Zamjena filtera klime - Popust 25%

Zamjena filtera klime

Gdje se osobe s alergijama osjećaju najudobnije? Unutar Mercedes-Benz vozila. Zahvaljujući originalnom Mercedes-Benz filteru interijera koji je autoriziran od ECARF-a.

Mercedes-Benz metlice brisača - Popust do 35%

Mercedes-Benz metlice brisača

Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice proljetne kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je dobro vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.

Originalni Mercedes-Benz tepisi - Popust 20%

Originalni Mercedes-Benz tepisi

Originalni Mercedes-Benz tepisi precizno su prilagođeni dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela.

Za najbolji pogled ljeti.

SummerFit

Mercedes-Benz originalni SummerFit koncentrat za pranje brzo
i učinkovito skida prljavštinu s vjetrobrana

Mobilo. Ostanite u pokretu.

Mobilo. Ostanite u pokretu.

U slučaju kvara, nesreće, manje nezgode ili vandalizma naši će Vam stručnjaci omogućiti mobilnost diljem Europe. Osigurat ćemo Vam pomoć na licu mjesta, zamjensko vozilo ili prijevoz zrakoplovom. Ako biste radije opušteno sačekali popravak svog vozila, rado ćemo Vam platiti smještaj u hotelu.

MobiloVan. Jedan tim za bezgraničnu mobilnost.

MobiloVan.

Besplatna pomoć na cesti u cijeloj Europi. Brza pomoć na cesti uz Mercedes-Benz kvalitetu. Gdje god postoji cesta, u slučaju nezgode naša pomoć je u blizini.  Da vaš uspješan posao ne bi trpio, omogućit ćemo vam nastavak vožnje u najkraćem mogućem roku.

Nova ponuda iz "Collection 2019" kataloga

Nova ponuda iz "Collection 2019" kataloga

Opušteno susreće chic. Elegancija sport. Posao slobodno vrijeme. Mercedes-Benz Collection spaja eleganciju svojstvenu našim vozilima s krajnje sportskim stilom. Za sve one koji se više ne moraju dokazivati. I pokazati najbolje od onog što život čini lijepim: naglašenu opuštenost.

Mercedes-Benz servisni paketi

Mercedes-Benz Originalni servisni paketi

Razumno je provjeriti neke vitalne detalje kako biste mirno nastavili uživati u vožnji svog omiljenog Mercedes-Benz automobila. Sada povoljno možete zamijeniti motorno ulje i filter, filtere goriva, kabine i zraka. Jer baš kao ni vi, ni mi od Mercedes-Benz vozila ne očekujemo ništa manje od pouzdanosti i dugovječnosti.

Mercedes-Benz ProtectPlus

Mercedes-Benz ProtectPlus.

Ukoliko brinete o troškovima održavanja Vašeg vozila.  Servisni paket redovitog održavanja Vašeg vozila prema preporukama proizvođača.

Saznajte više