Mercedes-Benz

Nova A-klasa već od €259,00*/mj.

S Mercedes me sustavom
A-klasa

Uravnotežena kao ti.

Mercedes-Benz A 160 vec od 187. 900,00 kn*. Nova A-klasa ne potvrđuje Vašu individualnost samo atraktivnim izgledom i naprednim korisničkim sučeljem. Ona podupire i vašu osobnu slobodu financiranjem putem Mercedes-Benz Leasinga. U ovoj uravnoteženoj ponudi ostvarujete pravo i na besplatni komplet zimskih kotača kao i DriveOn produženo jamstvo. Posjetite nas u Zagrebu, Kovinska 5 ili u Rijeci na Vežici. 

  • Poklon polica obaveznog osiguranja
  • Poklon 4 kotača sa zimskim gumama
  • 4 godine jamstva

Mercedes me sustav

Paket za parkiranje

Otkrijte digitalne ponude, usluge i sadržaje krojene po mjeri koji umrežavaju Vaš život s Vašim vozilom i još više od toga. Nakon prijave imate pristup personaliziranim temama koje su Vam važne – i svom vozilu, naravno. Otkrijte uvijek nove inovativne usluge, proizvode i ponude Mercedes Benza...

DriveOn - produženo jamstvo 2+2

DriveOn - produženo jamstvo 2+2

Iako je proizvođač kvalitetno pregledao i isporučio proizvod bez neispravnosti, analize dokazuju da i uz najveću pažnju i brigu postoji mogućnost pojave malih nedostataka. U svim takvim slučajevima, vlasnik vozila korištenjem jamstva DriveOn je osiguran i bezbrižan.

Poklon 4 kotača sa zimskim gumama.

DriveOn - produženo jamstvo 2+2

Kako bi ih se moglo lakše odmah prepoznati, naše gume nose dvije oznake kvalitete: „MO“ (Mercedes Original) i „MOE “ (Mercedes Original Extended).

Kontakt/Više informacija:

*Informativni izračun mjesečnog leasing obroka u operativnom leasingu (uključen PPMV i PDV) od strane Mercedes-Benz leasing Hrvatska d.o.o.
Period od 60 mjeseci uz 20% akontacije, te predvidivi ostatak vrijednosti uz ograničenje kilometraže do 20.000 km/godišnje. Trošak obrade ugovora iznosi 0,75%. Svi iznosi kalkulirani su u EUR na dan izrade
kalkulacije. Potrošnja goriva od 7, 7-4, 4 1/100 km, emisija CO2, 137 -132 g/100 km. Slika je simbolična.