Mercedes-Benz

V-klasa Exclusive

16.02.2016

Ponuda vrlo popularne Mercedes-Benz V-klase sve je bogatija.
Novi model V-klase Exclusive kombinira suvremeni luksuz s primjerenom sigurnosti i sportskom dinamikom. Nova linija dolazi sa sportskim ovjesom, 17-inčnim kočionim sustavom i 19-inčnim kotačima od lakog metala. Osim ATTENTION ASSIST i pomoći pri udarima bočnog vjetra dolazi standardno s Active Parking Assist sustavom s 360-stupanjskom kamerom, što olakšava pronalazak parkinga i parkiranje.
V-klasa Exclusive nudi izuzetan izuzetan spoj fino brušenog aluminija, kroma, novi panoramski klizni krov, nove velike središnje konzole s ugrađenim hladnjakom i termo-držačem za čaše, klimatizirana pojedinačna sjedala u koži za vozača, putnike sprijeda i straga, 19-inčne kotače od lakog metala, Burmester® surround zvučni sustav i niz druge opreme.
Panoramski klizni krov i velika središnja konzola s integriranim hladnjakom su također dostupne kao opcija za V-klase od veljače 2016. Mercedes-AMG izvedba s obilježjima sportskih automobila nudi novouređene prednje i stražnje branike, bočne pragove i 19-inčne AMG kotače od lakog metala, kao i dodatni spojler. AMG Styling karoserije dodatno naglašava jedinstven, progresivni dizajn V-klase, te sportski duh i dinamičnost.
“V-klasom Exclusive smo obogatili našu ponudu kako bismo spojili dizajn i opremu koja predstavlja vrhunac u našem portfelju s udobnošću bez premca kakvu V-klasa nudi. Tako možemo ispuniti zahtjeve automobilskih kupaca koji istinski cijene imati puno prostora “, rekao je Volker Mornhinweg, voditelj Mercedes-Benz Vans vozila.
Svjetsku premijeru V-klasa Exclusive imat će početkom ožujka na Geneva International Motor Showu, a već sada je dostupan za narudžbe.