Mercedes-Benz

Snoopy vozi Mercedes-Benz V-klasu

27.11.2015

Snoopy i Charlie Brown s Mercedes-Benz V-klasom kreću na najveću avanturu života.
Charlie Brown, najomiljeniji gubitnik na svijetu, kreće u herojsku misiju sa svojim najboljim prijateljem Snoopy-em.
Plod mašte Charlesa M. Schulza vidjet ćemo u potpuno novom izdanju za što su se pobrinuli tvorci slavnih filmova serijala „Ice Age“ te nam predstavljaju film koji je dokaz da svatko od nas ipak ima svoj dan.
A svoje dane od sada Charlie Brown i Snoopy će putovati Mercedes-Benzovom V-klasom. Mercedes-Benz Vans uključio se u promociju “The Peanuts Movie”, prvog 3D filmskog hita popularnih strip likova koji uskoro stiže u kina, a premijeru prati s 360° marketinškom kampanjom u Europi.
“Oduševljeni smo što s V-klasom možemo pratiti novi „The Peanuts Movie“. Vjerujemo da V-klasa savršeno odgovara ovom zabavnom filmu za mlade i stare podjednako. Obitelji će osobito cijeniti visoku razinu sigurnosti kao i kombinaciju udobnosti i prostornosti s dinamičnim dizajnom”, rekla je Nicolai Berger, voditeljica marketinga Mercedes-Benz Vans vozila.
„The Peanuts Movie“ je prvi 3D animirani film iz Blue Sky Studia koji se temelji na klasičnim Peanuts stripovima Charlesa M. Schulza.
Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus, te ostala Peanuts ekipa imati će Njemačku premijeru na velikom platnu 23. Prosinca u najmodernijoj 3D animaciji. Charlie Brown, najpoznatiji svjetski luzer, upušta se u epske i herojske potrage, uz legendarnog najboljeg prijatelja bigla Snoopya.