Mercedes-Benz

Emil Frey Auto Centar uvodi ponude tjedna i mjeseca

16.04.2014

 
Emil Frey Auto Centar ovlašteni prodajno servisni centar Mercedesa u Hrvatskoj od ponedjeljka 20.travnja 2015. uvodi specijalne tjedne ponude vezane uz nova i rabljena vozila, kao i mjesečne ponude vezane uz laka dostavna vozila i postprodajne pogodnosti.
Kod novih automobila isključivo će se na jedno vozilo ponuditi dodatne financijske pogodnosti koje će se moći realizirati samo u tom tjednu. Dakle ponuda tjedna se odnosi samo na jedan automobil i u slučaju da je isti prodan u tom tjednu više neće biti drugih ponuda, a također u slučaju da se automobil ne proda u jednom tjednu, ponuda prestaje važiti s novim ponedjeljkom.
Emil Frey Auto Centar će sa svojim partnerima Mercedes-Benz Leasingom i Allianz osiguranjem za isto vozilo ponuditi posebne povoljne uvjete za financiranje vozila putem leasinga, kao i iznimno povoljno osiguranje. Na taj način kupac dobiva potpuni paket pogodnosti vezan uz ponuđeni automobil.
Slično će biti i kod odjela rabljenih vozila Emil Frey Auto Centra koji će također na tjednoj bazi ponuditi tjednu ponudu vezanu uz samo jedno rabljeno vozilo. Princip je isti kao i kod novih automobila, ukoliko se vozilo proda, druge ponude neće biti u tom tjednu. Još je važnije da kao i kod novih vozila, vrijede i posebne ponude vezane uz leasing (zahvaljujući Mercedes-Benz Leasingu), te uz osiguranje (zahvaljujući Allianz osiguranju).
Laka dostavna vozila kupcima će nuditi ponudu mjeseca za jedno od vozila iz programa. Riječ je o uvjetima koji će se primjenjivati samo u tom mjesecu i koji vrijede isključivo za jedan automobil. Kupci opet mogu odabrati i posebne uvjete odgode plaćanja i osiguranja prilikom kupnje.
Postprodaja Emil Frey Auto Centra će također svim zainteresiranim svakog mjeseca ponuditi ili servisnu akciju ili posebne ponude vezane uz originalnu dodatnu opremu i prodajni program Mercedes-Benza.