Mercedes-Benz

Novi Vito - samo za prave igrače.

20.11.2014

Novi Vito nudi široki spektar mogućnosti: mala potrošnja, visoka nosivost i visoki standardi sigurnosti. Radi se o svestranom, pravom profesionalcu među kombijima srednje veličine.
Mercedes Benz predstavlja novu, treću generaciju popularnog modela Vito koji je dostupan s prednjim ili stražnjim pogonom te s pogonom na sva četiri kotača. Veliku snagu razvijaju i novi motori koji rade još učinkovitije i imaju najmanju potrošnju u svom segmentu: 5,7 l/100km. Uz Furgon i Mixto verzije, novi Vito je raspoloživ i kao Vito Tourer za putnički prijevoz, u dva osovinska razmaka, tri duljine, a dostupan je u čak četiri varijante težine.
Standardna oprema uključuje Crosswind Assist (sustav asistencije protiv bočnog vjetra), ATTENTION ASSIST, monitoring tlaka u gumama, zračne jastuke i podsjetnik za korištenje sigurnosnih pojaseva za vozača i suvozača, kao i zračne zavjese te bočne zaštite prsnog koša / zdjelice (Tourer PRO i SELECT).
Ukoliko u svom poslu dajete najbolje, ništa manje ne biste trebali očekivati od svog vozila. Snažnu podršku sada Vam može pružati novi Mercedes-Benz Vito - dostavno vozilo koje u Vašu svakodnevnicu unosi odlučujući pokret.
Želite doznati više o novom Vitu?