Mercedes-Benz

Novi Mercedes-Benz GLC.

28.02.2019

U gradu. Na selu. I na svakom terenu.
GLC s tehničkim paketom za terensku vožnju suvereno svladava izazove izvan ceste. Najbolju trakciju pritom omogućava trajni pogon na sve kotače 4MATIC uz koji ćete moći uživati u svakom metru visine. Otkrijte talente modela GLC u terenskoj vožnji.
Pogon na sve kotače 4MATIC čini GLC savršenim partnerom za teren.
Komfor
Unutrašnjost GLC-a nudi Vam veliku slobodu u svakom pogledu: raskošan ambijent sprijeda, mnogo mjesta za putnike u stražnjem dijelu vozila, slobodan pogled u nebo – i poziv da krenete u bilo koje doba. Na daleka putovanja, u velike pustolovine ili pokoji kraći izlet.
Sprijeda moderan luksuz. Straga velika sloboda.
U otmjenoj i prostranoj unutrašnjosti modela GLC svaku ćete vožnju doživjeti na potpuno novoj razini. To ovisi ne samo o visokom položaju sjedenja tipičnom za SUV, nego i o promišljenim komfornim funkcijama zahvaljujući kojima na svakom terenu putujete opušteno. Prtljažni prostor modela GLC ubraja se među najprostranije u segmentu, a zahvaljujući fleksibilno sklopivom naslonu stražnjeg sjedala, osim velike količine prtljage prevozi i glomaznu opremu.
Mercedes-Benz Intelligent Drive
Komfor koji povećava učinkovitost i besprijekorna sigurnost.
Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatim cestama, Vaš GLC osjetno Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli prije svega sigurno, ali i opušteno.