Mercedes-Benz

Stigao je novi CLA Shooting brake

05.03.2019

Sportski automobil sa puno prostora.
Unutrašnjost CLA Shooting Brakea prikazuje moderan, cool i kvalitetan ambijent Coupéa.
Osim toga, putnicima nudi više prostora nego prethodni model u svakom segmentu. Digitalno okruženje CLA-ovih kupaca tehnofila integrirano je u interijer na kreativan i tehnički pionirski način. Zahvaljujući MBUX - Mercedes-Benzovom korisničkom iskustvu s inteligentnim asistencijama za ugodnu vožnju i rafiniranim prepoznavanjem glasa - rad sve više funkcija postaje sve prirodniji i mnogo jednostavniji.
Mercedes-Benz je predstavio prvu generaciju CLA Shooting Brakea u 2015. godini: petoro vrata, jasnne Coupé linije po svojim proporcijama, a ipak s znatnim djelotvornim teretnim prostorom zahvaljujući krovu koji se nastavlja do stražnjih.
Novi CLA Shooting Brake također je dizajnerski automobil, koji je u prvom redu emocionalno privlačan zbog svojih razmjera: dugačak poklopac motora, kompaktni panoramski krov, "mišićave" bočne strane i besprijekoran zadnji kraj, što jasno pokazuje gene svojih sportskih prethodnika.
Obris prozora bez okvira je identičan izgledu samog Coupéa do B-stupa. Iza njega, linija prozora se znatno povećava, što olakšava ulazak za putnike na stražnjim sjedalima. 
Novi CLA Shooting brake je definitivno igrač na duge staze.