Mercedes-Benz

Nova Mercedes-Benz B-klasa.

05.02.2019

Nova B-klasa je tu. Dinamičnija, udobnija i sigurnija nego ikad.
Opremljena je inteligentnim sustavima pomoći i funkcijama koji Vas odsad još bolje podupiru i rasterećuju tijekom vožnje. Mogu, primjerice, automatski prepoznati opasnosti, upozoriti na njih u slučaju opasnosti ili čak intervenirati ispravljanjem smjera kretanja. Tako ste Vi i vaši suputnici uvijek u najboljim rukama.
MBUX
Novom B-klasom ne samo da se može upravljati potpuno intuitivno, ona se svakim danom sve više prilagođava Vama. Tako, primjerice, pamti Vaš put do ureda i u slučaju zastoja može automatski prikazati bržu rutu. Za to je zaslužan revolucionarni MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Multimedijski sustav koji neprekidno uči više o Vama i Vašim sklonostima. I to sve dok Vas nova B-klasa ne upozna gotovo bolje od Vas samih.
Osjećaj u vožnji također zadivljuje varijabilnošću.
Za sportske postavke dovoljan je pritisak na tipku prekidača sustava DYNAMIC SELECT. Za veću trakciju dodatno se automatski uključuje pogon na sve kotače 4MATIC u dodatnoj opremi dok se s druge strane dva cilindra automatski mogu isključiti da bi se uštedjelo gorivo. Tako Vam nova B-klasa nudi ne samo oduševljavajući doživljaj, nego uvijek i ono najbolje za Vas i Vašu trenutačnu situaciju u vožnji.
Paket ENERGIZING Plus.
Povećava ugodu, a time i koncentraciju u vožnji.
Pažljiv, koncentrirani vozač najviše pridonosi sigurnosti vožnje. Zbog toga paket ENERGIZING Plus, u dodatnoj opremi, istodobno umrežava više sustava – klimatizaciju, ambijentalnu rasvjetu, glazbu i komfor sjedenja – u višeminutne programe koji Vas vitaliziraju ili opuštaju.