Mercedes-Benz

Dizel zamjenski bonus

31.08.2017

U cilju povećanja broja novih, ekološki prihvatljivijih vozila na cestama, Mercedes-Benz Group AG svim vlasnicima dizelskih vozila norme EU1 do EU4 u RH do kraja godine nudi zamjenski bonus u iznosu od 2.000 EUR netto pri kupnji novog Mercedes-Benz vozila. U slučaju kupnje novog smart electric drive vozila bonus iznosi 1.000 EUR netto.
Bonus vrijedi bez obzira na marku rabljenog vozila koje kupac trenutno vozi ali isto mora biti registrirano na ime kupca najmanje 6 mjeseci. Ponuda je vezana uz narudžbu bilo kojeg novog Mercedes-Benz i smart vozila.  
Nadalje, Daimler će u ovoj akciji vozila EU1-EU3 norme otkupiti prema vrijednosti procijenjenoj od strane neovisne institucije i ista će biti povučena iz prometa i uništena. Kupci s EU4 vozilima će vrijednost dogovarati na uobičajen način „staro za novo“. U oba slučaja vrijedi i ranije spomenuti bonus. Ova se akcija može kombinirati sa svim važećim prodajnim akcijama Mercedes-Benz ili smart vozila. 
Ponuda vrijedi kod svih ovlaštenih Mercedes-Benz partnera u RH od 01.09.2017. za sve ugovore sklopljene u tekućoj godini zaključno s 31.12.2017. odnosno isporukama do 31.03.2018.