Mercedes-Benz

Novi dodatak Coupé obitelji - S 400 4MATIC Coupé

09.12.2015

Mercedes-Benz proširio je ponudu modela S-klase Coupé s modelom S 400 4MATIC Coupé.
Ponuda modela S-klase Coupé prethodno se sastojala od modela S 500, S 500 4MATIC i tri AMG modela S 63, S 63 4MATIC i S 65. Model S 400 4MATIC Coupé sada je dodan kao šesti model u ponudi. Ugrađeni V6 motor razvija snagu od 270 kW (367 KS) i generira maksimalni okretni moment od 500 Nm. Ovaj Coupé s dvoje vrata snagu prenosi na cestu preko standardno ugrađenog 4MATIC pogona na sve kotače i 7G-TRONIC PLUS automatskog mjenjača.
Slično kao ostali modeli iz ove serije, model S 400 4MATIC Coupé također izlazi iz tvornice s bogatom serijskom opremom. Istaknute značajke opreme za ovaj model uključuju THERMOTRONIC automatski klima uređaj s dvije klimatizacijske zone, sustav LED inteligentnih prednjih svjetala s promjenjivom raspodjelom svjetlosti za otvorene ceste i autoceste, funkciju aktivnih svjetala, zakretna prednja svjetla, funkciju naprednih svjetala za maglu i sustav prilagodljivih dugih svjetala plus, COMAND Online multimedijski sustav, AIRMATIC sustav zračnog ovjesa, aktivna pomoć pri parkiranju s PARKTRONIC sustavom, COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS i PRE-SAFE® sustavi.
S-klasa dostupna je u šest izvedbi karoserije: Mercedes-Benz limuzina s dva međuosovinska razmaka, Mercedes-Maybach S-klasu, Mercedes-Maybach S 600 Pullman, te Coupé i Cabriolet modele.