Mercedes-Benz

"Arrow460–Granturismo" by Mercedes-Benz Style

22.04.2016

Svjetska premijera na Azurnoj obali: Luksuzna motorna jahta "Arrow460-Granturismo" krenula je na svoje prvo putovanje obalom Nice
Prvi primjerak nove jahte nazvan je "Mercedes" Iako naziv naglašava tradiciju riječ je o potpuno novom konceptu broda. 14-metarska i 706 kW (960 KS) snažna jahta kombinira performanse Mercedes-Benz sportskih automobila s jedinstvenim inovacijama nautičke industrije. Gledajući izvana, brod ima gotovo automobilske omjere koje potpisuje Mercedesov dizajnerski studio. Riječ je o čistim senzualnim linijama koje se nadovezuju uz vrlo emotivan i dinamičan oblik. Jahta na jedinstven način spaja prednosti 'open' verzija te klasičnih 'cruisera'.
Novi crossover dizajn nudi vrhunsku varijabilnost, što je u konačnici rezultiralo brodom koji je jednako pogodan za dnevne izlete i višednevna noćenja. Luksuzan i sofisticiran interijer ono je što će dodatno privući pažnju obzirom da u njegovom uređenju prevladava otmjeno drvo eukaliptusa. Jahta između ostalog ima i svoj klimatizacijski sustav, kao i svojevrsni "vinski podrum". Maksimalan kapacitet koji može podržati je 10 osoba, a vrijednost ove impresivne Mercedesove jahte jest 1.7 milijuna američkih dolara.