Mercedes-Benz

Emil Frey Trophy 2021.

Emil Frey Trophy 2021.
U subotu, 3. srpnja 2021. godine s početkom u 8 sati, na terenima Tenis Centar Zaprešić održao se tradicionalni, humanitarni turnir parova 'Emil Frey Trophy 2021'. 

U želji za višim ciljem, na terenima Tenis Centar Zaprešić okupilo se više od 200 posjetitelja, od kojih je čak 80 sudjelovalo u humanitarnom turniru parova.

Auto kuća Emil Frey Auto Centar Mercedes- Benz predstavila je najnovije Mercedes- Benz modele: C-klasu, S-klasu, GLA, GLB, GLE i Sprinter.

Posjetitelji su kroz dan bili u mogućnosti upoznati se sa novim modelima, te se iz priloženog, nisu ustručavali pokazati svoje oduševljenje. Osmijeh na lica posjetiteljima je izmamio i chef Kristijan Matijević koji je ukusna jela pripremao veselog raspoloženja. 

Energije nije nestalo niti u večernjim satima, nakon što je turnir parova završio. Nagrade su bile podijeljene između prva četiri mjesta, od kojih je prvo mjesto bilo nagrađeno sa Vikend vožnjom nove C-klase i bogatim poklon paketom. 

Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima i posjetiteljima na dolasku, dobroj energiji i volji, bez kojih se dobar čin ne bih mogao ostvariti. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u organizaciji i marljivo radili kako bi se naši planovi pretvorili u stvarnost. 

Vidimo se sljedeće godine!