Mercedes-Benz

Emil Frey Auto Centar i HNK Rijeka

Emil Frey Auto Centar i HNK Rijeka sklopili su dvogodišnji ugovor o poslovnoj suradnji kojom su Mercedes-Benz i smart vozila postala službena vozila riječkog prvoligaša.

Početak ugovora HNK Rijeke i Emil Frey Auto Centra poklapa se i s otvorenjem salona Emil Frey Auto Centra u Rijeci na adresi Dr. Zdravka Kučića 38B koji počinje sa radom prvog dana veljače.

Direktor HNK Rijeke Vlado Čohar istaknuo je da je ova suradnja po kojoj će u voznom parku riječkog prvoligaša ubuduće biti četiri Mercedes vozila i dva vozila marke smart logičan spoj najboljih s najboljima, a dopredsjednik kluba Dean Šćulac kaže da u realizaciji svojih ambicija riječki prvoligaš želi biti uspješan najmanje koliko i Emil Frey s vrhunskim Mercedesovim vozilima koje zastupa.

Prepoznatljivost našeg novog partnera u autoindustriji i poslovnom svijetu pomoći će nam pri građenju brenda HNK Rijeka – istaknuo je Šćulac.

Dogovorena je dvogodišnja suradnja, a u voznom parku riječkoga prvoligaša ubuduće će biti četiri Mercedesova vozila i dva vozila marke smart.

Mercedes se kroz novi izložbeno-prodajni salon na velika vrata vraća u Primorsko-goransku županiju koja je tradicionalno vezana uz trokraku zvijezdu. Stoga je bilo prirodno da se brand s vjerojatno najjačim imidžem u autoindustriji veže uz najjači sportski brand na riječkoj, ali i državnoj razini – izjavio je Neno Daniel Kovačec, direktor Emil Frey Auto Centra prilikom potpisivanja ugovora u Dubaiju.

David Dobrila, voditelj Emil Frey podružnice u Rijeci, istaknuo je da se u velikoj mjeri poklopilo da je posljednji uzlet HNK Rijeke započeo s velikim povratom trokrake zvijezde u Hrvatsku 2013. godine.

Emil Frey Auto Centar i HNK Rijeka imaju identične ambicije – biti najbolji u svojem okruženju i pružiti svojim gledateljima, odnosno klijentima maksimalno zadovoljstvo i rezultat – kazao je Dobrila.