Mercedes-Benz

Emil Frey dani otvorenih vrata

Emil Frey Auto Centar Vas poziva na dane otvorenih vrata, 30. rujna i 1. listopada od 9-19h u Kovinskoj 5 u Zagrebu.

Na poznatoj adresi u Kovinskoj 5 u Zagrebu imati ćete priliku isprobati Mercedesove novitete, s naglaskom na novi atraktivni GLC Coupe koji je ovaj mjesec službeno predstavljen u Hrvatskoj, te na E-klasi koja je postavila nove standarde u svojem segmentu.

Samo za vrijeme trajanja otvorenih vrata posjetitelji će prilikom kupnje ostvariti dodatne prodajne pogodnosti, kao i specijalnu financijsku ponudu za C-klasu napravljenu u suradnji s Mercedes-Benz Leasingom. Mjesečna leasing rata za model C 220d u AMG paketu opreme za jednogodišnje korištenje niža je za 50 posto i iznosi 580 eura (sa PDV-om i PPMV-om, uz standardno učešće).

To je ujedno i najbolja opcija za kupce koji zapravo žele svake godine imati novo vozilo. Količina vozila je ograničena.

Tijekom oba dana otvorenih vrata, posjetiteljima će biti na raspolaganju stručni procjenitelji Dekre koji će besplatno pregledati i procijeniti vaš automobil.

Oslobodite svoja osjetila i osigurajte mjesto na test vožnji s najnovijim remek-djelima Mercedes-Benza. Pridružite nam se na Jankomiru gdje vas čekamo s odličnom glazbom, hranom i animacijom za najmlađe.

Veselimo se vašem dolasku.