Mercedes-Benz

Obavijest-COVID-19

Tu smo za Vas!

Cijenjeni posjetitelji, kupci, korisnici i partneri Emil Frey Auto Centra!

Sigurnost i zaštita naših zaposlenika te cijenjenih posjetitelja i kupaca nam je na prvom mjestu. Napravit ćemo sve kako bi Vam i dalje pružili najbolju moguću uslugu pod ovim izuzetno zahtjevnim okolnostima te Vam omogućili Vašu privatnu mobilnost. Sukladno novonastaloj situaciji širenja virusa COVID-19 te preporukama, mjerama i odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, privremeno mijenjamo način poslovanja.

NAČIN RADA SERVISA

U skladu s društvenom odgovornosti, servis Emil Frey Auto Centar prima stranke radnim danom od 8:00 – 16:00 sati uz obaveznu najavu, dogovor i potvrdu termina te strogo poštivanje mjera zaštite i sprječavanja širenja infekcija Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Molimo cijenjene stranke našeg servisa da se prije dolaska obavezno najave, dogovore i potvrde svoj termin sa našim servisnim savjetnicima, koji su dostupni na brojeve i mailove:

Ivan Zvonimir Žderić – 099 4356 623; ivan.zderic@emilfrey.hr

Doria Nežić – 091 4356 680; doria.nezic@emilfrey.hr

Franjo Petek – 099 4356 629; franjo.petek@emilfrey.hr

Matija Krcivoj – 098 399 763; marija.krcivoj@emilfrey.hr   

Pri dolasku u našu poslovnicu, molimo cijenjene posjetitelje da se pridržavaju preporuka i strogih mjera zaštite Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Emil Frey Auto Centra!
NAČIN RADA PRODAJE NOVIH VOZILA - Zagreb i Rijeka

U skladu s društvenom odgovornosti, do daljnjega nećemo primati stranke.

Telefoni i mailovi naših prodavača će i dalje biti otvoreni i Vama na usluzi. 

Pozivamo Vas da pratite ponude na našoj web stranici i društvenim mrežama te da nas kontaktirate o svim informacijama za prodaju i kupnju novih vozila.  

Za bilo kakve dodatne informacije naš info telefon i mail je otvoren:

Tel: 01 4356 666

Mail: info@emilfrey.hr

NAČIN RADA PRODAJE RABLJENIH VOZILA - Zagreb i Rijeka

U skladu s društvenom odgovornosti, do daljnjega nećemo primati stranke.

Ponuda svih rabljenih vozila dostupna Vam je i na:

Njuškalo: https://www.njuskalo.hr/trgovina/emilfrey

Emil Frey Select: www.emilfreyselect.hr

Telefoni i mailovi naših prodavača će i dalje biti otvoreni i Vama na usluzi.

Pozivamo Vas da pratite ponude na našim web stranicama i društvenim mrežama te da nas za informacije o kupnji i prodaji rabljenih vozila kontaktirate.

Za bilo kakve dodatne informacije naš info telefon i mail je otvoren:

Tel: 01 4356 666

Mail: info@emilfrey.hr

NAČIN RADA PRODAJE REZERVNIH DIJELOVA

U skladu s društvenom odgovornosti, do daljnjega nećemo primati stranke.

Također, nećemo biti u mogućnosti vršiti narudžbe niti isporuke rezervnih dijelova sa skladišta, osim u izričitim slučajevima uz prethodni dogovor i najavu.

Ponuda Mercedes-Benz rezervnih dijelova kao i katalog Mercedes-Benz kolekcije uvijek su Vam dostupni na našim web stranicama:

Telefoni i mailovi naših prodavača rezervnih dijelova i dalje će biti otvoreni te Vama na usluzi svaki radni dan od 8:00 – 16:00 sati.

Za sve naše cijenjene kupce, posjetitelje i korisnike smo u potpunosti dostupni putem naših internetskih stranica. Naši prodajni savjetnici svih odjela su Vam i dalje na usluzi tijekom naših redovnih radnih sati putem telefona i maila, dok naš servis i dalje ostaje otvoren za prijem stranaka. 

Iskreno se nadamo da će se stanje ubrzo popraviti za sve i drago nam je što Vam i dalje možemo poptuno biti na raspolaganju i usluzi. Do tada, Vama i Vašoj obitelji želimo puno zdravlja!

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Vaš Emil Frey Auto Centar