Mercedes-Benz

Vito Tourer

Mercedes-Benz Vito

Pokreće ga ambicija.

Želite uvijek biti pripravni? Ne možete odoljeti novim izazovima? Predano obavljate svoj posao? U tom slučaju Vam Vito Tourer savršeno odgovara. Naime, Vito Tourer će Vas odvesti dalje – kako na cesti tako i u uspjehu Vašeg poduzeća. U pogledu ekonomičnosti i kvalitete jedinstven je jednako kao u pogledu varijabilnosti i sigurnosti. Upravo on je stručnjak za profesionalan prijevoz osoba koji je konstruirao pravi stručnjak za gospodarska vozila.

S potrošnjom goriva od 5,8 l na 100 km ekonomičniji je nego ikad, a zahvaljujući inovativnim sustavima pomoći i sigurnosti, još ćete se sigurnije kretati prema svojim ciljevima. Bez obzira na to radi li se o modelu Vito Tourer BASE, PRO ili SELECT s pogonom na prednje kotače, pogonom na stražnje kotače ili pogonom na sve kotače, jednostavno možete odabrati vozilo koje odgovara Vašim potrebama.

S druge strane, gusta mreža Mercedes-Benzovih partnera svojim brojnim uslugama servisa omogućava Vašem Vitu da dugo zadrži svoju veliku pouzdanost. Kad zatrebate održavanje i popravak, povjerite svoje vozilo Mercedes-Benzovom servisu. On ga najbolje poznaje. Tako će Vito Tourer dugo biti Vaš vrijedan partner.

Varijante karoserije

Vito Tourer - Varijente karoserije

Vito Tourer: obitelj sa svestranim talentima.

Samo oni koji se mogu potpuno razviti osjećaju se dobro. Upravo se zato Vito Tourer sa svoje tri duljine vozila – kompaktnom, dugačkom i izrazito dugačkom – može nevjerojatno dobro prilagoditi vašim individualnim potrebama za prostorom. Vaši će putnici uživati u vrhunskoj prostornosti putničkog prostora, koji je dizajniran na način da bude prostran. U prostran teretni prostor može se smjestiti svaka količina tereta. Unatoč prostranoj unutrašnjosti, Vito Tourer visok je samo 1893 mm (+48 mm u kombinaciji s krovnim vodilicama) i stoga bez problema može ući u većinu garaža, višekatnih garaža, podzemnih garaža i autopraonica. Vito sa svim svojim kvalitetama stoga vašem poslovanju omogućuje iznimne mogućnosti razvoja.

Vito Tourer zadivljuje i svojom velikom svestranošću kad se radi o dostupnom asortimanu vozila: Vito Tourer BASE, Vito Tourer PRO i Vito Tourer SELECT imaju posebne talente koje možete prilagoditi svojim individualnim potrebama. Svima je zajednička velika količina raspoloživog prostora, kao i iznimna pouzdanosti i isplativost.

Zahvaljujući visokoj korisnoj nosivosti – do 120 kg više nego u seriji prethodnog modela – raspoloživi se prostor može iskoristiti u potpunosti.

Kao neumorno taksi vozilo ili za putovanje na velike udaljenosti, kao klupsko vozilo i hotelsko vozilo za shuttle prijevoz ili za prijevoz osoblja – zbog svojih raznih opcija za sjedenje za dvije do devet osoba i brojnih opcija opreme Vito Tourer jednako je individualan kao i vaši putnici. No i više od toga: izvan radnog mjesta također pokazuje svoju nevjerojatnu svestranost. Diži sidro!

  • Dva osovinska razmaka
  • Tri duljine vozila od 4895 mm (kompaktna) do 5140 mm (dugačka) i 5370 mm (izrazito dugačka)
  • Ovisno o konfiguraciji sjedala za dvije do devet osoba
  • Brojne opcije za sjedenje
  • Duljina utovara do 2908 mm i volumen tereta do 2,65 m3
  • Najveća dopuštena bruto masa vozila 3,2 t
  • Brojne izvedbe motora
  • Mnoštvo dodatne opreme

Vrata

Vito Tourer - Vrata

Jednostavan utovar, udoban pristup.

Podizna vrata s prozorom i klizna vrata na desnoj strani omogućuju jednostavan utovar i udoban prostor u svakom trenutku. Po izboru možete imati još veću fleksibilnost s kliznim vratima na lijevoj strani. Opcijska dvokrilna stražnja vrata posebno su prikladna za utovar i istovar na uskim mjestima, npr. u gustom gradskom prometu. Otvaraju se, ovisno o specifikacijama, pod kutom od 180 stupnjeva ili po izboru pod kutom od 270 stupnjeva na modelu Vito Tourer BASE sve do bočnih stranica vozila gdje se mogu uglaviti magnetnim držačima vrata.

Mercedes-­Benz Vans. Born to run.

Saznajte više