Mercedes-Benz

Vito Mixto

Mercedes-Benz Vito Mixto

Zna, hoće, može.

Želite uvijek biti pripravni? Ne možete odoljeti novim izazovima? Predano obavljate svoj posao? U tom slučaju Vi i Vito savršeno odgovarate jedan drugome. Naime, Vito će Vas odvesti dalje – kako na cesti tako i u uspjehu Vašeg poduzeća. U pogledu ekonomičnosti i kvalitete jedinstven je jednako kao u pogledu varijabilnosti i sigurnosti. Dolazi ravno od pravog stručnjaka za gospodarska vozila.

S potrošnjom goriva od 5,7 l na 100 km ekonomičniji je nego ikad i svakim kilometrom održivo pridonosi Vašem uspjehu. Zahvaljujući inovativnim sustavima pomoći i sigurnosti, još ćete se sigurnije kretati prema svojim ciljevima. Njegova je ponuda jedinstvena i po pitanju vrsta pogona: pogon na prednje kotače, pogon na stražnje kotače ili pogon na sve kotače – postoji pravi za Vaše zadatke.

S druge strane, gusta mreža Mercedes-Benzovih partnera svojim uslugama servisa, koje odgovaraju upravo Vama, omogućava Vašem Vitu da dugo zadrži svoju veliku pouzdanost. Kad zatrebate održavanje i popravak, povjerite svoje vozilo Mercedes-Benzovom servisu. On najbolje poznaje Vaše vozilo. Tako će Vito dugo biti Vaš vrijedan partner.

Varijante karoserije

Varijante karoserije

Velike mogućnosti razvoja.

Za dobar osjećaj morate imati i dovoljno prostora. Upravo se zato Vito sa svoje tri duljine vozila – kompaktnom, dugačkom i izrazito dugačkom – može nevjerojatno dobro prilagoditi vašim individualnim potrebama za prostorom. Vaši će putnici uživati u vrhunskoj prostornosti putničkog prostora, koji je dizajniran na način da bude prostran. U prostran teretni prostor može se smjestiti svaka količina tereta.

Unatoč prostranoj unutrašnjosti, model Vito Mixto visine 1910 mm i dop. bruto mase vozila od 2,8 t (+48 mm u kombinaciji s krovnim vodilicama) bez problema može ući u većinu garaža, višekatnih garaža, podzemnih garaža i autopraonica. Svojim mnogobrojnim korisnim značajkama Vito pruža izvanredne mogućnosti pohrane i na taj način osigurava korist i vašoj tvrtki.

 • Dvije opcije osovinskog razmaka
 • Tri duljine vozila: 4895 mm (kompaktna), 5140 mm (dugačka) i 5370 mm (izrazito dugačka)
 • Maks. prostor za teret površine 1,86 m² u kompaktnoj verziji, 2,26 m² u dugačkoj verziji i 2,63 m² u izrazito dugačkoj verziji
 • Maks. prostor za teret površine 1,86 m² u kompaktnoj verziji, 2,26 m² u dugačkoj verziji i 2,63 m² u izrazito dugačkoj verziji
 • Tri različite duljine utovara, do 29 081 mm
 • Do 120 kg više korisne nosivosti u usporedbi s prethodnom serijom
 • Korisna nosivost do 1250 kg za vozila s pogonom na prednje kotače i do 1305 kg za vozila s pogonom na stražnje kotače
 • Maksimalna dopuštena bruto masa vozila do 3,2 tone
 • Veliki izbor izvedbi motora
 • Brojne standardne i opcijske servisne značajke i značajke opreme

Teretni prostor

Vito Mixto Tovarni prostor

Vito Mixto – kombi i dostavno vozilo u jednom.

Vito Mixto je tu da vam olakša život: njegov moto je „Jedan za sve” i pokazuje jednako impresivne rezultate kao kombi i kao dostavno vozilo. Ako istodobno trebate prevesti osobe i robu, uvjerit ćete se da svestrani Vito Mixto ovaj zadatak ispunjava ekonomično, pouzdano i profesionalno.

Opremljen je dvostrukim suvozačevim sjedalom i klupom s 3 sjedeća mjesta u putničkom prostoru, pa tako može prevesti do 6 osoba do njihovog radnog mjesta. Bočni prozori brinu se za osvjetljenje i vidljivost u putničkom prostoru, a otvor za zrak u prostoru za noge jamči ugodnu klimu te se brine da i putnici u drugom redu uživaju u putovanju.

Iza klupe ima dovoljno prostora za materijale i opremu, koji se može iskoristiti zahvaljujući velikoj korisnoj nosivosti vozila. Prostor za teret mjeri do 2,63 m2, ovisno o dužini vozila, a volumen tereta iznosi maksimalno 4,1 m3. Opcijski pregradni zid cijelom dužinom s ugrađenim prozorom na C-stupu štiti putnički prostor od prljavštine i prašine iz teretnog prostora i nudi dodatnu zaštitu od tereta.

 • Putnički prostor s opcijskom klupom s 3 sjedeća mjesta omogućava prijevoz do šest osoba
 • Maks. prostor za teret površine 1,86 m² u kompaktnoj verziji, 2,26 m² u dugačkoj verziji i 2,63 m² u izrazito dugačkoj verziji
 • Maks. dužina utovara iznosi 2433 mm u kompaktnoj verziji, 2678 mm u dugačkoj verziji i 2908 mm u izrazito dugačkoj verziji
 • Korisna nosivost do 1250 kg za vozila s pogonom na prednje kotače i do 1305 kg za vozila s pogonom na stražnje kotače
 • Opcijska pregrada cijelom širinom na C-stupu
 • Robustan drveni pod s prstenovima za osiguranje tereta

Vrata

Vito Mixto Vrata

Obavite i teške poslove izrazito lako zahvaljujući velikim otvorima vrata.

Stražnja krilna vrata s prozorom i klizna vrata s desne strane omogućuju jednostavan utovar i pristup – u standardnoj opremi. S opcijskim kliznim vratima na lijevoj strani dobivate još veću fleksibilnost. Otvor stražnjih vrata dovoljno je velik da omogućuje prijevoz poprečno postavljenih europaleta. Opcijska dvokrilna stražnja vrata mogu se otvoriti sve do bočne stranice vozila i uglaviti magnetnim zatvaračima. To značajno olakšava utovar i istovar glomaznih predmeta, primjerice, viličarom. Kad je prostor za manevriranje ograničen, vozilo se može pomaknuti prema natrag izravno u položaj uz utovarnu rampu ili do tereta koji treba prevoziti s potpuno otvorenim stražnjim vratima. Dvokrilna stražnja vrata mogu se uglaviti u dva položaja: prvi je pri kutu otvaranja od 95 stupnjeva, a drugi je uz bočne stranice kad su vrata potpuno otvorena. Magnetne kukice vrata sprječavaju da se vrata slučajno zalupe.

Po želji su dostupna i stražnja vrata s kutom otvaranja od 180°.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Saznajte više