Sprinter Šasija

Mercedes-Benz Sprinter šasija

Najbolji Sprinter svih vremena.

Sa Sprinterom možete mnogo toga prevoziti. Od njegova uvođenja 1995. godine ubraja se među najuspješnija laka gospodarska vozila na svijetu. U klasi koja je po njemu nazvana „Sprinter klasa”, uzor je i dan-danas. Sprinter smo neprekidno poboljšavali za Vas – da bude predvodnik u tehnologiji po pitanju ekonomičnosti i sigurnosti, kao i komfora i dizajna.

Zbog toga se na učinkovitost Sprintera možete osloniti u svakom pogledu: što se tiče ekonomičnosti zbog povoljnih vrijednosti potrošnje od 6,3 l na 100 km, njegove visoke pouzdanosti i naših brojnih usluga servisa, koje Vas – ako želite – prate cijeli dugi radni vijek Sprintera. Što se tiče sigurnosti i komfora, Sprinter je bez premca i po bogatoj ponudi sustava pomoći, kao i po naprednom dizajnu eksterijera.

Varijante karoserije

Varijante karoserije

Najbolji u svojoj klasi – uz najveći broj varijanti.

Svaki od naših kupaca suočen je sa sasvim specifičnim izazovima koje mora svladavati u okviru svog svakodnevnog posla. Kako se iz dana u dan zahtjevi povećavaju, tako je i sve više varijanti Sprintera Podvozja kako bismo te zahtjeve ispunili. Bez obzira u kojoj ste djelatnosti Sprinter se može prilagoditi kako bi ispunio Vaše individualne zahtjeve. Sprinter ispunjava sve želje budući da nudi široku lepezu modela i varijanti kao i više od 600 elemenata dodatne opreme. Koncept vozila omogućava implementaciju iznimno širokog raspona rješenja nadgradnji i opreme.

  • Podvozje sa standardnim ili spuštenim okvirom
  • 3 međuosovinska razmaka za svaki tip
  • Standardna ili dvostruka kabina
  • Širok raspon varijanti motora
  • Brojni elementi dodatne opreme
  • Različite mase vozila: tonaže od 3,19 do 5,0 t
  • U dodatnoj opremi, opterećenje prikolice do 3,5 t za odabrane varijante vozila
  • Korisna nosivost do maksimalnih 3050 kg

Super-single gume

Super-single gume

Manje je više

Stvar je centimetara: u sklopu dodatne opreme, Super Single gume na stražnjoj osovini Sprintera Podvozja sa standardnim okvirom ukupne dopuštene mase 4,6 t za posebne nadgradnje omogućavaju dodatnih 25 cm utovarne širine u odnosu na dvostruke gume.

Vrata

Vrata

Komforan ulazak i izlazak: dvostruka kabina s četvorim vratima.

Brz ulazak i izlazak? Praktično otvaranje vrata? Tko to ne bi poželio! Sa Sprinterom ste uvijek korak ispred.

Jedna od mnogih mogućnosti: zahvaljujući četvorim vratima putnici mogu na obje strane komforno ulaziti u dvostruku kabinu i iz nje izlaziti. Za otvaranje i zatvaranje stražnjih vrata možete koristiti centralno zaključavanje iz serijske opreme. Zaštitne letvice štite Vaš Sprinter od manjih ogrebotina povećavajući mu vrijednost prilikom daljnje prodaje.

Mogućnosti odlaganja

Mogućnosti odlaganja

Mnogo prostora za odlaganje. Za spremanje svega što Vam je potrebno za posao.

Sprinter Podvozje odlikuje se velikodušnom ponudom prostora za odlaganje u kokpitu – s mnoštvom pretinaca i nekoliko držača za čaše.

Primjerice, otvoreni pretinci iznad vjetrobranskog stakla za vozača i suvozača u serijskoj opremi. Svaki od ovih pretinaca ima kapacitet do 16 kg. Papiri, dokumenti i drugi predmeti mogu se pospremiti kako bi prostor bio uredan.

Osvijetljeni pretinac za rukavice s mogućnošću zaključavanja pruža mnoštvo prostora za sigurno odlaganje dokumenata i osobnih predmeta. Pretinac za odlaganje u sredini kokpita u dodatnoj opremi ima preklopivi poklopac. Zahvaljujući tome, na dohvat ruke Vam je dodatni prostor za odlaganje, primjerice, prijenosnog računala, mapa, osobnih predmeta ili špediterske dokumentacije i autokarata, a da oni pritom ne budu izloženi neželjenim pogledima.

Prostrani pretinac za odlaganje ispod stražnje sjedeće klupe za 4 osobe u dvostrukoj kabini idealan je za spremanje dugih, glomaznih predmeta.

Osim toga, pretinci za odlaganje nalaze se i ispod vozačevog i suvozačevog sjedala iz dodatne opreme.

Sprinter je jak igrač u kojeg se možete pouzdati kad ga zatrebate. Zahvaljujući njegovim brojnim mogućnostima opremanja i individualizacije, za svaku namjenu postoji odgovarajuće vozilo. Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Saznajte više