Sprinter Sandučar

Mercedes-Benz Sprinter

Najbolji Sprinter svih vremena.

Sa Sprinterom možete mnogo toga prevoziti. Od njegova uvođenja 1995. godine ubraja se među najuspješnija laka gospodarska vozila na svijetu. U klasi koja je po njemu nazvana „Sprinter klasa”, uzor je i dan-danas. Sprinter smo neprekidno poboljšavali za Vas – da bude predvodnik u tehnologiji po pitanju ekonomičnosti i sigurnosti, kao i komfora i dizajna.

Zbog toga se na učinkovitost Sprintera možete osloniti u svakom pogledu: što se tiče ekonomičnosti zbog povoljnih vrijednosti potrošnje od 6,3 l na 100 km, njegove visoke pouzdanosti i naših brojnih usluga servisa, koje Vas – ako želite – prate cijeli dugi radni vijek Sprintera. Što se tiče sigurnosti i komfora, Sprinter je bez premca i po bogatoj ponudi sustava pomoći, kao i po naprednom dizajnu eksterijera.

Varijante karoserije

Sprinter Sandučar

Najbolji u svojoj klasi – uz najveći broj varijanti.

Novi Sprinter je otvoren za sve što olakšava Vaš svakodnevni rad. U standardnoj kabini za vozača mjesto će pronaći 3 osobe, a u njegovom robusnom utovarnom prostoru površine 5,8 do 9,2 m2 moguće je jednostavno prevoziti, primjerice, do pet euro paleta. Da bi utovar i istovar bili jednako laki kao prijevoz, Sprinter ima niži utovarni brid i okvir platforme koji se može potpuno spustiti na tri strane. S 3 međuosovinska razmaka, 2 varijante kabine za vozača, 4 različite dužine sanduka i 2 različite širine sanduka Sprinter je Vaše savršeno prijevozničko rješenje.

 • 3 međuosovinska razmaka
 • 2 varijante kabine
 • 4 različite dužine sanduka
 • 2 različite širine sanduka
 • Standardna ili dvostruka kabina
 • Široki raspon varijanti motora
 • Brojni elementi dodatne opreme
 • Varijante težine: tonaža od 3,0 to 5,0 tona
 • U dodatnoj opremi, povećanje opterećenja prikolice do 3,5 t za odabrane varijante vozila
 • Maksimalna korisna nosivost 2275 kg
 • Maksimalna površina utovarnog prostora do 9,2 m2

Utovarni prostor

Utovarni prostor

Vaša svakodnevica naše je mjerilo

Sprinter Sandučar jednako je svestran kao i naši kupci:
Sprinterov robustan utovarni prostor dizajniran je imajući u vidu standardne dimenzije paleta i pruža mnoštvo prostora za materijal i alat.

Na sanduk širine 2,03 m ili 2,13 m ne stanu samo dvije europalete jedna do druge, nego i dvije industrijske palete.

Zahvaljujući mogućnosti sklapanja okvira platforme visine 40 cm, sanduku se može pristupiti s tri strane. Mogućnost potpunog spuštanja bočnih okvira te mala utovarna visina olakšavaju utovar i istovar jednako kao i sklopiva stepenica s unutrašnje strane stražnjeg dijela okvira platforme. Aluminijski bočni okviri otporni su na koroziju i lako se njima rukuje.

Drveni pod sanduka od sedmeroslojne šperploče pričvršćen je u ojačane metalne vodilice. Gruba površina sa sitotiskom otporna je na habanje i ne kliže se.

A zahvaljujući ušicama za zatezanje u serijskoj opremi te pojasevima za zatezanje iz dodatne opreme teret se, naravno, može i sigurno pričvrstiti.

Vrata

Vrata

Komforan ulazak i izlazak: dvostruka kabina s četvorim vratima.

Brz ulazak i izlazak? Praktično otvaranje vrata? Tko to ne bi poželio! Sa Sprinterom ste uvijek korak ispred.

Jedna od mnogih mogućnosti: zahvaljujući četvorim vratima putnici mogu na obje strane komforno ulaziti u dvostruku kabinu i iz nje izlaziti. Za otvaranje i zatvaranje stražnjih vrata možete koristiti centralno zaključavanje iz serijske opreme. Zaštitne letvice štite Vaš Sprinter od manjih ogrebotina povećavajući mu vrijednost prilikom daljnje prodaje.

Pretinci za odlaganje

Pretinci za odlaganje

Mnogo prostora za odlaganje. Za spremanje svega što Vam je potrebno za posao.

Sprinter nudi prostor za odlaganje, držače i pretince za važne predmete koji se koriste svaki dan. Skrojeno po mjeri za praktične potrebe u različitim djelatnostima.

Sandučar se odlikuje velikodušnom ponudom prostora za odlaganje u kokpitu – s mnoštvom pretinaca i više držača za čaše.

Primjerice, otvoreni pretinci iznad vjetrobranskog stakla za vozača i suvozača u serijskoj opremi. Svaki od ovih pretinaca ima kapacitet do 16 kg. Papiri, dokumenti i drugi predmeti mogu se pospremiti kako bi prostor bio uredan.

Osvijetljeni pretinac za rukavice s mogućnošću zaključavanja pruža mnoštvo prostora za sigurno odlaganje dokumenata i osobnih predmeta. Pretinac za odlaganje u sredini kokpita u dodatnoj opremi ima preklopivi poklopac. Zahvaljujući tome, na dohvat ruke Vam je dodatni prostor za odlaganje, primjerice, prijenosnog računala, mapa, osobnih predmeta ili špediterske dokumentacije i autokarata, a da oni pritom ne budu izloženi neželjenim pogledima.

Prostrani pretinac za odlaganje ispod stražnje sjedeće klupe za 4 osobe u dvostrukoj kabini idealan je za spremanje dugih, glomaznih predmeta.

Osim toga, pretinci za odlaganje nalaze se i ispod vozačevog i suvozačevog sjedala iz dodatne opreme. U sklopu dodatne opreme kutije za odlaganje na desnoj i lijevoj strani ispod sanduka nude prostor za prtljagu ili alat.

Sprinter je jak igrač u kojeg se možete pouzdati kad ga zatrebate. Zahvaljujući njegovim brojnim mogućnostima opremanja i individualizacije, za svaku namjenu postoji odgovarajuće vozilo. Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Saznajte više