Mercedes-Benz

Originalni dijelovi, dodatna oprema i gume.

Originalni dijelovi – briga za budućnost Vašeg Mercedesa.

S Mercedes-Benz originalnim dijelovima koristite iskustvo u proizvodnji vozila i dijelova od preko sto godina. Zahvaljujući iznimnoj kvaliteti, odobrenoj sigurnosti i izvanrednoj pouzdanosti, ti dijelovi predstavljaju primamljivu ponudu. Osim toga, originalni dijelovi su zahvaljujući iznimnoj izdržljivosti i izvanrednom omjeru cijene i performansi posebno isplativi.

Jedinstveni i nezamjenjivi: precizno utvrđene proizvođačeve specifikacije uz sveobuhvatne kontrole i opsežna testiranja jamče da svaki Mercedes-Benz originalni dio zadovoljava najviše standarde kvalitete te se obavezno temelji na najnovijoj tehnologiji. Mercedes-Benz originalni dijelovi mogu se prepoznati po jedinstvenom hologramskom pakiranju. Zahvaljujući sofisticiranoj logističkoj strukturi, Mercedes-Benz originalni dijelovi su Vam dostupni u najkraćem mogućem roku putem Vašeg ovlaštenog servisera, a po potrebi je uključena i ugradnja.

Originalna dodatna oprema i prerade – bogata ponuda dodatne opreme nudi velike prednosti.

Ako koristite Actros, Atego ili Axor, isporučujemo personaliziranu dodatnu opremu isprobane i testirane Mercedes-Benz kvalitete koja će ispuniti sve Vaše zahtjeve. Naša praktična i atraktivna rješenja omogućavaju Vam da dodatno povećate udobnost, vizualnu privlačnost i sigurnost svoga vozila. Za svu dodatnu opremu jamčimo da zadovoljava najviše standarde kvalitete koju očekujete od Mercedes-Benza.