Mercedes-Benz

V-klasa.

Mercedes-Benz V-klasa

Uđite i uživat ćete u V-klasi na svakom kilometru. Svestrana je kao Vaš život i veličanstvena kao Vaši snovi. Karakterističnog dizajna koji se do najsitnijih detalja može oblikovati prema Vašim sklonostima.

Izražajan dizajn.

Jasno je već na prvi pogled: V-klasa savršeno vlada Mercedes-Benzovim dizajnerskim jezikom. Privlačnost se ne temelji samo na izražajnosti, već se iza atraktivnog eksterijera kriju i dojmljive unutarnje vrijednosti: V-klasa oduševljava i iznutra zahvaljujući korištenju visokokvalitetnih materijala.

Vanjski dizajn – praktičnost može biti i vrlo atraktivna.

V-klasa na primjeran način spaja funkcionalnost s privlačnošću. Izražajni je dizajn rezultat međusobne igre markantnih linija i velikih blagih površina. Ova najmodernija značajka Mercedes-Benzovog dizajna na impresivan način V-klasi daje stav i samopouzdanost.

Mercedes-Benz V-klasa

Unutarnji dizajn – privlačnost kvalitete.

Eksterijer atraktivnog izgleda zove vas da otkrijete modernistički dizajn i obilje prostora u interijeru. Primjena visokokvalitetnih inovativnih materijala pretvara ga u „prostor ugode“ u koji možete smjestiti brojne stavke opreme te elemente prema vlastitim željama.

Mercedes-Benz V-klasa

Fascinantna pojava

Ekskluzivan dizajn: V-klasa savršeno vlada Mercedes-Benzovim dizajnerskim jezikom. Ne čini je samo izražajnost privlačnom. Interijer V-klase također je uvjerljiv s materijalima visoke kvalitete.

Mercedes-Benz V-klasa

Ekonomičan užitak u vožnji

Okretnost i visok stupanj ekonomičnosti: tri dizelska motora s 4 cilindra i velikim okretnim momentom oduševljavaju vrhunskim voznim karakteristikama, niskom potrošnjom i izvanrednom udobnošću u vožnji.

Mercedes-Benz V-klasa


Kombinirana potrošnja goriva: 6.1 l/100 km; kombinirane emisije CO2: 159 g/km; razred energetske učinkovitosti A.

Prostor velikog volumena

Velika varijabilnost u svakodnevnoj uporabi: u izvedbi sa 6, 7 ili 8 sjedala, V-klasa iznimno je varijabilna. Tu su pouzdana fleksibilna rješenja za sjedenje i praktični elementi opreme kao što su uz doplatu dostupna EASY-PACK vrata prtljažnika.

Mercedes-Benz V-klasa

Primjerna sigurnost

Inovativni sustavi za pomoć i sigurnost: uz pomoć inteligentno usklađenih sustava za pomoć vozaču i sigurnosnih sustava V-klasa na optimalan način pomaže vozaču u svakoj mogućoj situaciji u vožnji te se na taj načine brine da putovanje bude opušteno i da se sigurnosno stigne do odredišta.

Mercedes-Benz V-klasa

Saznajte više