Mercedes-Benz

S-klasa Cabriolet.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Pod platnenim krovom S-klase Cabriolet možete u potpunosti uživati u  vremenu. Postoji li na putovanjima što ljepše od te ugodne tišine?  Vjerojatno samo zvukovi iz prirode. Zbog toga se platneni krov brzinom  vjetra otvara pritiskom na dugme.

Istinski osvajač.

Vožnja kabrioleta jednaka je potpunom savršenstvu ako vas osvoji i dizajn. S-klasa Cabriolet osvojit će srce svakog zaljubljenika u klasične automobile svojom vrhunskom elegancijom, skladnim obrisima i uzbudljivom okretnošću. Istovremeno dominantna i šarmantna – bez obzira je li krov otvoren ili zatvoren.

Eksterijer – sofisticiran izgled s ogromnom karizmom.

S-klasa Cabriolet ne samo da će trenutno opčarati vas, već i sve oko vas. Eksterijer ovog vrhunskog vozila iskazuje izvanredan dizajn u svim detaljima.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Interijer – treba ga vidjeti da bi se povjerovalo. Vrijedi probati.

U pogledu izgleda, interijer do najsitnijeg detalja prati eksterijer. Sustavno dizajniran i napravljen da odiše luksuzom i ekskluzivnošću, zrači vrlo prepoznatljivom aurom. Možete se veseliti ambijentu koji vas poziva na zadržavanje u njemu i upijanje lijepih osjećaja sa spuštenim, ili pak dignutim krovom.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Vožnja s otvorenim krovom

Vožnja s otvorenim krovom u stilu. Savršen primjer luksuza u vožnji bez krova. S-klasa Cabriolet usavršila je osjećaj vožnje u kabrioletu. Elegantni platneni krov može se otvoriti i dok se vozilo kreće brzinom do 50 km/h.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Majstorsko umijeće

Remek-djelo. Remek-djelo iz Mercedes-Benzove dizajnerske kovačnice. Monumentalni oblik kontrolne ploče ugodan je oku. Drveni elementi velikih površina stapaju se s finim materijalima.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Nenadmašna sigurnost. Tehnologija koja gleda naprijed. Umreženi sustavi pomoći vozaču i sigurnosni sustavi, kao i djelotvorna zaštita od prevrtanja, pružaju zaštitu vozaču i putnicima.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

ILS sa Swarovski kristalima

Zapanjujuća pojava. Svaki mu detalj ističe eleganciju. Opcionalni sustav LED Intelligent Light System može se uz doplatu obogatiti s 47 Swarovski kristala za jedinstven dnevno-noćni dizajn.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Komfor na zraku

Kao da ima krov. Samo bez njega. Uživajte u mirnoći bez vjetra. Za ugodno smanjenje zračnih turbulencija zaslužan je sustav AIRCAP za automatsko zaustavljanje propuha, dok se sustav grijanja u visini vrata AIRSCARF brine za ugodnu temperaturu.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Saznajte više