Mercedes-Benz

S-klasa Cabriolet.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Topao zrak, ugodna sunčeva svjetlost, neodoljivo meka koža i sjajan klavirski lak. Jasnoća  percepcije dizajna. Vožnja u S-klasi Cabriolet izazvat će u Vama pravi požar osjetila. Komfornije, luksuznije i inteligentnije putovanje pod vedrim nebom nije moguće.

Uživajte u predivnoj tišini u S-klasi Cabriolet zahvaljujući akustičnom platnenom krovu, a usto i u vrhunskom komforu vožnje sa spuštenim krovom uz zagrijavanje zraka oko glave AIRSCARF i pregradu za zaštitu od vjetra AIRCAP.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Automatski očarava.

Instinktivno znati što je ispravno. S-klasa Cabriolet to zrači,  a ujedno i pokazuje: sustavima pomoći u vožnji koji još bolje analiziraju i mogu još brže djelovati.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Dopustite da Vas zavedu.

Instrumenti su u cijeloj dužini otmjeno ostakljeni. Ambijentalna rasvjeta odvodi putnike u deset ekskluzivnih svjetova boja, a novi upravljač s kontrolnim tipkama osjetljivima na dodir nudi visoki komfor prilikom upravljanja pri svakom dodiru.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Kad ništa ne ometa trenutak.

Uživajte u bajkovitoj tišini u S-klasi Cabriolet zahvaljujući akustičnom krovu,  kao i velikom komforu na otvorenom sa zagrijavanjem zraka oko glave AIRSCARF i pregradom za zaštitu od vjetra AIRCAP.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Veliki stil u novom sjaju.

Dopustite da Vas očara stražnji dio S-klase Cabriolet. Vizualno najvažniji detalj: nova stražnja svjetla s inovativnom OLED tehnologijom. Za karakterističan dizajn danju i noću.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Sustav pomoći za vožnju noću Plus.

Gustoća prometa noću iznosi samo 20 %, ali u to doba  se događa 40 % svih nesreća sa smrtnim posljedicama. Ovaj sustav omogućava vozaču da po mraku ranije  prepozna ljude ili veće životinje koji postanu jasno vidljivi na zaslonu s instrumentima.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

COMAND Online.

COMAND Online ispunjava gotovo sve želje u pogledu  informiranja i zabave, navigacije i komunikacije. Podaci se prikazuju na multimedijskom zaslonu visoke razlučivosti veličine 31,2 cm (12,3"). Navigacija hard diskom brzo će Vas dovesti do odredišta uz funkciju Live Traffic Information (podaci o prometu u gotovo stvarnom vremenu).

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Stražnja svjetla u OLED tehnologiji.

Karakterističan izgled danju i noću pružaju stražnja svjetla  s inovativnom OLED tehnologijom. Luminoznost svjetala za pokazivanje smjera vožnje i kočnog svjetla mijenja se  ovisno o svjetlini okruženja i brzini da bi se drugi sudionici prometu manje zasljepljivali.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Intelligent Light System sa Swarovski kristalima

Poseban nov izgled danju i noću stvaraju otmjeni Swarovski kristali u prednjim svjetlima. Njihova očaravajuća igra svjetla u pokazivačima smjera i svjetlu za dnevnu vožnju ističe markantan izgled i naglašava jedinstvenost vozila.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Paket AIR-BALANCE.

S paketom AIR-BALANCE moguće je unutrašnjost vozila potpuno individualno ispuniti mirisom. Ovisno o osobnim afinitetima, možete birati između šest vrhunskih mirisa  za prostor. Povrh toga, moguće je poboljšati kvalitetu zraka ionizacijom te optimiranim  pročišćavanjem vanjskog i unutarnjeg zraka.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Paket komfornog grijanja.

Za hladnih dana komforni paket za održavanje topline omogućava zagrijavanje sjedala, naslona za ruku i upravljača zbog čega sve površine s kojima vozač i suvozač dolaze u dodir vrlo kratko vrijeme postaju ugodno tople. Putnici mogu birati između tri stupnja grijanja.

Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Izraz intenziteta.

Svaki Mercedes-AMG predstavlja specifično remek-djelo s jedinstvenim karakterom. Ono što ujedinjava naša vozila visokih performansi i sportske automobile njihov je nesputani sportski duh. Njihova strast prema najvišim performansama nastaje tamo gdje se inženjersko umijeće susreće sa sasvim  posebnim stavom: duhom AMG-a. Vjerujemo da uvijek iznova moramo pokušavati pomaknuti granice kako bismo postigli nove ciljeve. Ništa ne prihvaćamo kao činjenicu. Jer granice stvaraju ljudi te ih stoga upravo oni i mogu srušiti. Takvim karakterom stvaramo izvrsne performanse za autosport – i cestu.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vašu S-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više