Mercedes-Benz

E-klasa Limuzina.

Mercedes-Benz E-klasa

Stvorena za pobjede.

Svladajte sve zadatke. Nova E-klasa Limuzina nudi sve što Vam je potrebno: mjesto, komfor, sigurnost i inovacije koje pokazuju smjer budućnosti. Dinamičniji dizajn,  promišljene sigurnosne funkcije, digitalni kokpit, MBUX i usavršene funkcije komfora novo su mjerilo više klase.

Carstvo suverenosti.

Sportski elegantan stražnji dio i visok stupanj funkcionalnosti: nova E-klasa Limuzina sa širokim ramenima i visokokvalitetnim naplatcima itekako privlači pozornost.

Mercedes-Benz E-klasa

Visoke performanse.

Vrhunski materijali, inovativne tehnologije i još veći komfor: u unutrašnjosti nove E-klase Limuzine nalazi se sve što može poboljšati Vašu svakodnevicu. U središtu je digitalni kokpit: putem multimedijskog zaslona visoke razlučivosti vozilom se može upravljati intuitivno kao pametnim telefonom.

Mercedes-Benz E-klasa

Najviši standard sigurnosti.

Kao predvodnik u pogledu sigurnosti, Mercedes-Benz oduvijek je imao važnu ulogu.  To se iskustvo primjećuje i u novoj E-klasi Limuzini. Brojni sustavi pomoći i sigurnosti ugrađeni su tvornički i paze na to da Vi pazite.

Mercedes-Benz E-klasa

Nenadmašna udobnost.

Kad je udobnost u pitanju, novu E-klasu Limuzinu gotovo ništa ne može nadmašiti. Uz masažna sjedala, hlađenje zraka, vrhunski zvuk sustava Burmester® Surround Sound ili ambijentalnu  rasvjetu katkad zaboravite da sjedite u automobilu. Zahvaljujući paketima ENERGIZING, funkcije uz koje se osjećate najbolje nalaze se na jednom mjestu.

Mercedes-Benz E-klasa

MBUX.

E-klasa Limuzina koja Vas želi upoznati. Zahvaljujući inteligentnom sustavu MBUX s prirodnim glasovnim upravljanjem, Vaše se vozilo prilagođava Vašim potrebama i zna što Vam je važno. S digitalnim multimedijskim zaslonima visoke razlučivosti koji se usto mogu i individualizirati, suvereno navigirate svakodnevicom.

Mercedes-Benz E-klasa

MBUX proširena stvarnost za navigaciju.

Kako biste se mogli snaći u kompleksnim situacijama u prometu, funkcija MBUX proširene stvarnosti za navigaciju umrežava  virtualni svijet sa stvarnim. Tehnologija spaja grafičke navigacijske upute i prometna upozorenja u slike uživo. Na odredište stižete brzo, sigurno i opušteno.

Mercedes-Benz E-klasa

Prednja svjetla MULTIBEAM LED.

Adaptivna prednja svjetla MULTIBEAM LED s LED žaruljicama kojima se može  individualno upravljati prilagođavaju se situaciji u prometu. Zahvaljujući svjetlima ULTRA RANGE, doseg dugih svjetala povećava se na dopušteni maksimum.

Mercedes-Benz E-klasa

Ofenziva hibrida.

Inteligentne hibridne tehnologije sa štedljivim motorima s unutarnjim izgaranjem i učinkovitim električnim pogonom zaslužne su za manje emisija. Tako je već danas središtem grada moguće voziti bez emisija, a ni na duge staze se ne morate odreći komfora.

Mercedes-Benz E-klasa AMG

Mercedes-AMG E-klasa Limuzina.

Svaki Mercedes-AMG predstavlja specifično remek-djelo s jedinstvenim karakterom. Ono što ujedi-njava naša vozila visokih performansi i sportske automobile njihov je nesputani sportski duh.  Njihova strast prema najvišim performansama nastaje tamo gdje se inženjersko umijeće  susreće sa sasvim posebnim stavom: duhom AMG-a. Vjerujemo da uvijek iznova moramo  pokušavati pomaknuti granice kako bismo postigli nove ciljeve. Ništa ne prihvaćamo kao činjenicu. Jer granice stvaraju ljudi te ih stoga upravo oni i mogu srušiti. Takvim karakterom stvaramo izvrsne performanse za autosport – i cestu.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vašu E-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više