Mercedes-Benz

E-klasa Limuzina.

Mercedes-Benz E-klasa

Veliko je umijeće svladati najveće izazove, a da to izgleda lako kao dječja igra. Iskusite tu  fascinaciju u automobilu koji Vas podržava, rasterećuje i intuitivno pruža zaštitu kao nijedan prije.

Svaka linija prati princip senzualne čistoće.

E-klasa je snažan je dokaz nove Mercedes-Benzove dizajnerske filozofije. Ona je utjelovljenje vrlo modernog stila i profinjene sportske note, što je do sada neviđeno u segmentu premium limuzina. Njezin dizajn u svakoj liniji ujedinjuje skromnu eleganciju, ali snažnu prisutnost – s izuzetnom lakoćom dodira.

Vanjština – E znači novu Eleganciju.

Vaši visoki standardi odražavaju se na licu nove E-klase. Dugačak, protočni poklopac motora, istaknuta prednja svjetla i i nedvosmisleno široki prednji aspekt s velikim otvorima za zrak pružaju obećanje profinjenih sportskih značajki.

Mercedes-Benz E-klasa

AVANTGARDE paket

Unutrašnjost – ništa nema više stila kao inteligencija.

Lakoća i moderan izgled luksuza i superiornosti koji su karakteristični za E-klasu na jednaki način mogu se pronaći i u njenoj unutrašnjosti. U prostoru koji će u potpunosti i bez problema osvojiti svoje putnike sa svojim ultra modernim dizajnerskim izričajem, materijalima visoke kvalitete i opcijama individualiziranih kombinacija.

Mercedes-Benz E-klasa unutrašnjost

Moderan izgled luksuza

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Sveobuhvatna zaštita. Podržava, oslobađa, štiti. U E-klasi udobnost i sigurnost dobivaju novu dimenziju zahvaljujući novim i unaprijeđenim sustavima pomoći, zajedno s PRE-SAFE® 360° sustavom.

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Mercedes-Benz Intelligent Drive

DRIVE PILOT

Budućnost mobilnosti odmah. E-klasa može se kretati koristeći mnoštvo informacija do brzina od 130 km/h s neprestanom udaljenošću od drugih vozila i automatskom kontrolom upravljanja, čak i na cestama bez oznaka na kolniku.

Mercedes-Benz DRIVE PILOT

DRIVE PILOT

Remote Parking Pilot

Parkiranje zahtijeva samo jedan prst. Jednostavno se parkirajte s vašim pametnim telefonom. Uz opcijsku Remote Parking Pilot sustav parkiranja možete kontrolirati preko aplikacije, a E-klasa će automatski i sigurno manevrirati u parkirališno mjesto.

Mercedes-Benz Remote Parking Pilot

Remote Parking Pilot

PRE-SAFE®

Sigurnost: više od standarda. Funkcija PRE-SAFE® bočnog impulsa (opcionalno) pomiče vozača i suvozača dalje od zone opasnosti u slučaju bočnog sudara. PRE-SAFE® Sound funkcija (opcionalno) štiti od ozljeda zvučnog tlaka u slučaju sudara.

Mercedes-Benz PRE-SAFE®

PRE-SAFE®

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vašu E-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više