Mercedes-Benz

E-klasa All-Terrain.

Mercedes-Benz E-klasa All-Terrain

Čak i sama pomisao na to pobuđuje čežnju za spontanim skretanjem na teren, poljski put, snijeg  i pijesak – E-klasa All-Terrain rado i izuzetno suvereno skreće s puta.

Mercedes-Benz E-klasa All-Terrain

Pionirska inovativnost.

Impulzivan prelazak s ceste na teren, vožnja kroz usjeve, po snijegu ili po pijesku – novi All-Terrain obožava sići s asfalta. Izgled mu odražava prodornost: u dizajnu se ističu rešetka hladnjaka u stilu SUV vozila, robusni dijelovi karoserije na skidanje i veliki lakometalni naplatci. Novi je All-Terrain spreman.

Mercedes-Benz E-klasa All-Terrain

Dizajn – inspirativno markantan.

Dizajn modela All-Terrain predstavlja savršen spoj urbanog načina života s moćnim obilježjima SUV vozila. A brojne su pojedinosti daleko više od elemenata dizajna: tako, primjerice, sustav zračnog ovjesa AIR BODY CONTROL i kotači većih dimenzija pokazuju da je Mercedes-Benz E-klasa izvanredno sposobna i na terenu.

Mercedes-Benz E-klasa All-Terrain

Tehnika – uzbudljivo inovativna.

Korištenim tehničkim i tehnološkim rješenjima pobrinulo se da All-Terrain stvarno i stoji iza svoga imena. Kombinacija  4MATIC pogona na sve kotače, zračnog ovjesa AIR BODY CONTROL, All-Terrain programa vožnje osmišljenog posebno za ovaj model te kotača većih dimenzija pruža optimalnu simbiozu dobro poznate udobnosti E-klase i izvrsnih terenskih sposobnosti.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vašu E-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više