C-klasa Limuzina.

Mercedes-Benz C-klasa

Stvorili smo limuzinu koja svojim govorom forme, svojim blagim, preciznim linijama utjelovljuje profinjen sportski karakter, a u karavanu smo prostranosti osigurali novo mjesto koje Vašim  željama daje još veću slobodu. Postavite nove zahtjeve, doživite jedinstvenu kulturu vožnje.

Elegantna i koncizna.

Dizajn C-klase oduvijek se estetski nadovezuje na naše veće limuzine. Tako je i danas. Limuzina C-klase snažan je odraz aktualnog Mercedes-Benz stila koji je vidljiv i u modelu S-klase.

Vanjština – tradicionalno dojmljiva.

Limuzina C-klase osjetno je narasla, a zbog oblika koji je srastao s cjelinom vozila znatno se razlikuje od prethodnika. Raskošna razigranost linija, bridova, konveksnih i konkavnih površina naglašava živopisnost površine cijelog vozila.

Mercedes-Benz C-klasa

Unutrašnjost – jedinstvena kvaliteta.

Snažan dojam koji limuzina C-klase ostavlja izvana potvrđuje njezina unutrašnjost. Visokokvalitetna obrada i materijali, pomno osmišljeni sportski detalji, dopadljiva paleta boja i inteligentni detalji stvaraju atmosferu opuštene pouzdanosti.

Mercedes-Benz C-klasa

Pametni sustav LED svjetala: Nadogradnja za vašu pažnju.

Više od vizualnog isticanja: pametan sustav LED svjetala. Treptajem pozdravlja vozača i pruža najbolju moguću vidljivost tijekom vožnje automatski u svakoj situaciji.

Mercedes-Benz C-klasa LED svjetala

Aktivno svjetlo za vožnju poboljšava osvijetljenost traka za vožnju do 90 %

Snažan prvi dojam - vanjski dizajn i linije opreme.

Standardna pouzdanost: Dizajn. Sasvim posebnu osobnost svojoj C-klasi dajte linijama opreme EXCLUSIVE, AMG Line i AVANTGARDE, koje sami birate.

Mercedes-Benz C-klasa

AMG Line

AIRMATIC: Podvozje koje se prilagođuje vašem trenutnom raspoloženju.

Opcionalni zračni ovjes AIRMATIC brine se za udobnost i dinamiku u vožnji na vrlo visokoj razini. Kod sportske postave podvozje se spušta za 15 mm, a na neravnim se podlogama podiže za 20 mm.

Mercedes-Benz C-klasa AIRMATIC

AIRMATIC: Comfort postavka

Unutrašnji dizajn i linije opreme: Unutrašnjost koja dotiče sva osjetila.

Unutrašnjost C-klase sa svojim plemenitim materijalima i kombinacijama boja zadovoljava i one najzahtjevnije. Naglašenu individualnost nude linije AVANTGARDE, EXCLUSIVE i AMG Line.

Mercedes-Benz C-klasa interijer

AMG Line

AGILITY SELECT: Jednostavno prebacivanje iz opuštenog u dinamično.

S pomoću prekidača AGILITY SELECT pritiskom tipke birate između četiri programa vožnje – ili osmislite svoj vlastiti. Mogućnosti podešavanja, na primjer balansiranje podvozja, mogu se nadopuniti opcionalnim AIRMATIC-om.

Mercedes-Benz C-klasa AGILITY SELECT

Po želji osmislite svoj osobni program vožnje

Ambijentalna rasvjeta: Svaki detalj ističe na savršen način.

Uđite i osjećajte se kao kod kuće. Jedinstveno dobru atmosferu u unutrašnjosti omogućuje ugodno indirektno svjetlo ambijentalne rasvjete dostupno u tri varijante boja.

Mercedes-Benz C-klasa ambientalno osvjetljenje

Ambijentalno svjetlo u Polar varijanti

Touchpad: Koristi se jednostavno. Poput pametnog telefona.

Touchpad omogućuje upravljanje važnijim funkcijama vožnje rukopisom, koji sustav automatski prepoznaje. Touchpad raspoznaje kretnje jednim prstom i više prstiju (Multitouch), brisanje i zumiranje korisnika.

Mercedes-Benz C-klasa Touchpad

Touchpad reagira na dodire jednim prstom i više prstiju (Multitouch), brisanje i zumiranje

Saznajte više